FOLLOW US: facebook twitter

Οι αστυνομικοί τίμησαν τον προστάτη τους Αγ. Αρτέμιο

Ημερομηνία: 21-10-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Κοινωνία, Νέα

agios-artemios-astynomikoi4

Τη μνήμη του προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας Αγίου Αρτεμίου, τίμησαν χθες οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας. Στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου στον Πύργο τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία. Χοροστάτησαν ο Μητροπολίτης Ηλείας κ.κ. Γερμανός και ο Επίσκοπος Ωλένης κ.κ. Αθανάσιος.

agios-artemios-astynomikoi1

Την Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, ανέγνωσε ο Αστυνόμος Α’ Γιώργος Κατσίμπελης, από το Επιτελείο της Δ.Α. Ηλείας.

agios-artemios-astynomikoi2

Σε δηλώσεις του μετά το πέρας της δοξολογίας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Ταξίαρχος Κώστας Στεφανόπουλος τόνισε ότι «τιμούμε σήμερα με πίστη και ευλάβεια τη μνήμη του μεγαλομάρτυρα και προστάτη του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας Αγίου Αρτεμίου.

agios-artemios-astynomikoi3

Ο Άγιος Αρτέμιος εργάστηκε στις ημέρες του με ζήλο και αφοσίωση για την ειρήνη και ασφάλεια των πολιτών. Αποτελεί πρότυπο για κάθε αστυνομικό και οφείλουμε πιστοί στο καθήκον μας με το βίο μας, τις πράξεις και τις ενέργειές μας, να τον έχουμε πάντα πρότυπο στη ζωή μας. Εύχομαι στο αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό και σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά με υγεία».

agios-artemios-astynomikoi7

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικός Υπαλλήλων Ηλείας, Ηλίας Παναγούλης ανέφερε ότι «η σημερινή ημέρα είναι ημέρα γιορτής και χαράς για την Ελληνική Αστυνομία.

agios-artemios-astynomikoi6

Ο Άγιος Αρτέμιος προστάτης της ΕΛ.ΑΣ. προστατεύει ιδιαίτερα τους αστυνομικούς που υπηρετούν στο πεζοδρόμιο. Εύχομαι να έχουν δύναμη και κουράγιο οι συνάδελφοί μου, ιδιαίτερα οι αστυνομικοί της πρώτης γραμμής, που βάλλονται καθημερινά και αντιμετωπίζουν το κοινό έγκλημα. Θεωρώ ότι είμαστε σε υψηλό επίπεδο και έχουμε αποδώσει τα μέγιστα για την ελληνική κοινωνία και τη χώρα».

agios-artemios-astynomikoi5

Πέρα από τους εκπροσώπους των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας παραβρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Μητρόπουλος, ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Λάμπης Αριστειδόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Πύργου Ανδριάννα Αγγελακοπούλου και Ανδρέας Σκαρτσιάρης, ο αντιπρόεδρος του ΔΛΤ Πύργου Σάκης Αντωνόπουλος, ο επικεφαλής της παράταξης Αναγένεσις Χάρης Μιχαλακόπουλος, εκπρόσωποι φορέων κ.α.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος