FOLLOW US: facebook twitter

«Οι Έλληνες ξοδεύουν τα λεφτά μας σε ούζο και σουβλάκι», λέει ο ακροδεξιός Βίλντερς

Ημερομηνία: 21-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Το ούζο και τα σουβλάκια φταίνε για την ελληνική κρίση, σύμφωνα με τον ακροδεξιό Γκέερτ Βίλντερς, αρχηγό του ολλανδικού «Κόμματος για την Ελευθερία».

Σε ερώτηση που κατέθεσε μαζί με δυο βουλευτές του προς τον Ολλανδό υπουργό Οικονομικών και επικεφαλής του Eurogroup, Γέρουν Ντάισελμπλουμ, αναφορικά με την εκταμίευση της δόσης των 8,5 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα, αναφέρει:

«Συμμερίζεστε την άποψη που λέει ότι δεν μπορείτε να ξοδεύετε όλα τα χρήματά σας σε σουβλάκι και ούζο και στη συνέχεια να ζητάτε κοινωνικά επιδόματα;

Αν ναι, πότε σκοπεύετε να πείτε στους Έλληνες ότι δεν θα ανταμείβονται άλλο πια για την απάτη και την εξαπάτησή τους; Αν όχι, πώς μπορεί να εξηγηθεί αυτό στους Ολλανδούς, οι οποίοι μόλις και μετά βίας μπορούν να τα βγάλουν πέρα;

Σκοπεύετε να καταστήσετε σαφές προς την Ελλάδα ότι η Ολλανδία δεν θα πληρώσει ούτε μια δεκάρα από τα χρήματα των φορολογουμένων σε αυτό το πηγάδι δίχως πάτο;».

Υπενθυμίζεται ότι ο Γέρουν Ντάισελμπλουμ είχε ο ίδιος προέβη σε μια προκλητική δήλωση που είχε προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις στις χώρες του Νότου με πρωθυπουργούς και πολιτικούς να ζητούν την παραίτησή του.

Είχε κατηγορήσει τους Νότιους ότι ξοδεύουν τα λεφτά τους σε ποτά και γυναίκες. Οι δηλώσεις του πήραν τεράστιες διαστάσεις και τελικά αναγκάστηκε να ανασκευάσει μιλώντας στο ευρωκοινοβούλιο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος