FOLLOW US: facebook twitter

Ξενοφών Κρεστένων – Νίκη Τραγανού 3-1

Ημερομηνία: 10-10-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

xenofon

Κράτησε το αήττητο

Καλύτερος ο Ξενοφών επικράτησε δίκαια με 3-1 της Νίκης Τραγανού στο γήπεδο Κρεστένων, πετυχαίνοντας την τέταρτη νίκη του σε ισάριθμους αγώνες.

Μάλιστα η ομάδα του Ντίνου Παναγιωτακόπουλου μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 4’ ο Μπάρκας, εκμεταλλευόμενος σέντρα του Πλατανίτη άνοιξε το σκορ (1-0), ενώ πριν καλά – καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί στο 7’ ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Μπακατσέλου, σημείωσε το 2-0 και στο 43’ είχε και δοκάρι! Στο ίδιο διάστημα οι φιλοξενούμενοι ήταν μέτριοι.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και στην επανάληψη και μόλις στο 51’ ο Κωνσταντόπουλος ανέβασε το σκορ σε 3-0, βάζοντας τέλος στην υπόθεση νίκη. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο τελικό 3-1 με κεφαλιά του Μπελεκούκια, μετά από φάουλ του Καλογερόπουλου.

Οι συνθέσεις

ΞΕΝΟΦΩΝ: Κουτρουμπής, Μυλωνάς (72’ Κουτσογιαννάκης), Πλατανίτης, Αναμουρλίδης, Τσάμπρας, Δαβουρλής, Μπακατσέλος, Ζούλης (22’ λτ Χαραλαμπόπουλος), Μπάρκας, Μιλοσέσκι (80’ Θεοδωρόπουλος), Κωνσταντόπουλος.

ΝΙΚΗ: Ψυχογιός, Κ. Κολοτούρος, Σαραντούλιας, Μπελεκούκιας, Γαργαρώνης, Ε. Κολοτούρος, Γιαννακόπουλος, Βουρτσάνης (46’ λτ Καλογερόπουλος), Δ. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος (46’ λτ Ι. Κασσιανός), Ν. Κολοτούρος.

Της Μαρίας Καραντώνη


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος