FOLLOW US: facebook twitter

Ξενοφών-Ενιπέας 0-0: Σβηστή ισοπαλία!

Ημερομηνία: 12-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Φάση από το χτεσινό ματς με πρωταγωνιστές τους Δαλαβούρα, Μπακατσέλο.

Ελάχιστες φάσεις στο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής

Το ντέρμπι που έριξε την αυλαία της 13ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Ξενοφώντα και τον Ενιπέα, χθες στο γήπεδο Κρέστενας, τελείωσε με μια σβηστή ισοπαλία, χωρίς τέρματα. Ο ένας βαθμός διατήρησε το Ξενοφώντα στην 3η θέση, έχοντας κι ένα ματς λιγότερο (αυτό με τον Ολυμπιακό Σαβαλίων που διεκόπη στο 6ο λεπτό) ενώ ο Ενιπέας έπιασε στην 4η θέση τον Ολυμπιακό.

Το αποτέλεσμα στην Κρέστενα κρίνεται δίκαιο, καθώς το ματς είχε ελάχιστες φάσεις. Το α΄ ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να παίζουν ανοιχτά ψάχνοντας το γκολ αλλά έλειψαν οι μεγάλες ευκαιρίες. Στο 6΄ ένα σουτ του Φώτη Παναγόπουλου έξω από την περιοχή κατέληξε στην αγκαλιά του Δασκαλόπουλου. Στο 15΄ ο Παναγιώτης Τσίκληρας πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του από αριστερά, μπήκε στην περιοχή αλλά σούταρε πάνω σε σώματα και στο επόμενο λεπτό το απευθείας φάουλ του Μιλοσέσκι από δεξιά σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Παναγόπουλος σούταρε ψηλά πάνω από τα δοκάρια. Στο 28΄ το συρτό  σουτ του Γκρίλλα έξω από τη μεγάλη περιοχή, έδιωξε σε κόρνερ ο Κουτρουμπής και δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ημιχρόνου ένα καλοζυγισμένο μακρινό σουτ του Μιλοσέσκι πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Δύο μόνο φάσεις στην επανάληψη

Στην επανάληψη, οι καλές φάσεις ήταν ακόμα λιγότερες με τον Ενιπέα να στέκεται καλύτερα αλλά να μην μπορεί να βρει το γκολ. Στο 79΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ από αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Κωτσάκη που σούταρε, η μπάλα κόντραρε σε σώματα και πέρασε κόρνερ.

Το εκτέλεσε ξανά ο Τσαντίλης, απευθείας μάλιστα και ο Κουτρουμπής απέκρουσε με γροθιές σε νέο κόρνερ. Η τελευταία καλή φάση του αγώνα ήταν για τον Ξενοφώντα στο 92ο λεπτό, με τον Ζωγόπουλο να σουτάρει δυνατά λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, αλλά τη μπάλα να περνά εκατοστά δίπλα από το δεξί δοκάρι του Δασκαλόπουλου.

Καλύτεροι από τον Ξενοφώντα οι Αναμουρλίδης, Πλατανίτης, Μιλοσέσκι, Αλεξόπουλος ενώ από τον Ενιπέα οι Κωτσάκης, Τσαντίλης, Κύτταρης, Δ. Τσίγκρηλας, Π. Τσίγκρηλας. Πολύ καλή η διαιτησία του Μαρκαντωνάτου και των βοηθών του.

 

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Γαλανόπουλος, Ζαπάντης (60′ λ.τρ. Μυλωνάς), Αναμουρλίδης, Πλατανίτης, Αλεξόπουλος (86′ Τ. Κουτσογιαννάκης) Κωνσταντόπουλος, Π. Κουτσογιαννάκης (73′ Ζωγόπουλος), Παναγόπουλος, Μιλοσέσκι, Μπακατσέλος.

Ενιπέας: Δασκαλόπουλος, Βαγγόπουλος, Δαλαβούρας, Τσαντίλης (81΄ Καραχάλιος), Κωτσάκης, Κύτταρης, Γκρίλλας (46′ λ.τρ. Δαβουρλής), Δ. Τσίγκρηλας, Π. Τσίγκρηλας, Παπαγεωργίου, Τριανταφύλλης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος