FOLLOW US: facebook twitter

Ξεκίνησε η 82η Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας

Ημερομηνία: 16-09-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Αθλητικά, Νέα

ippiki-andravidas82

Αύριο η φαντασμαγορική παρέλαση των αλόγων

Με την μεγάλη Ιππική παρέλαση το Σάββατο, κορυφώνονται οι τετραήμερες εκδηλώσεις της 82ης Ιππικής Έκθεσης Ανδραβίδας που επιφυλάσσει πλούσιο θέαμα για όλον τον κόσμο που αγαπούν το άλογο. Την Ιππική έκθεση διοργανώνει η Δημοτική Κοινότητα Ανδραβίδας, το Ν.Π.Δ.Δ Αθλητισμού, Πολιτισμού& Περιβάλλοντος του Δήμου, τον Ιππικό Σύλλογο «ΟΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ», και τον Όμιλο Φιλίππων «Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ» σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας-Π.Ε Ηλείας

ippiki-andravidas5

Σήμερα Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί στις 9 το πρωί, η μεγάλη Ιππική πορεία με αφετηρία την Ανδραβίδα και τερματισμό το Μπόρσι, στις όχθες της Λίμνης Καραμανλή και επιστροφή στις 5 το απόγευμα, υπό την αιγίδα του Ιππικού Συλλόγου Ανδραβίδας «ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ». Στις 7.30 το απόγευμα θα ψαλλεί ο Εσπερινός εορτασμού της Αγ. Σοφίας και θα ακολουθήσει η περιφορά της εικόνας. Οι εορταστικές εκδηλώσεις θα κλείσουν με επίδειξη πολεμικών τεχνών από τα εκπαιδευτήρια κ. Πήττα στην πλατεία της Αγίας Σοφίας.

Αύριο Σάββατο, η Ιππική Έκθεση περνά στο κύριο μέρος των εκδηλώσεων που έχουν να κάνουν με το άλογο και τον άνθρωπο και έτσι έχουμε την επίσημη έναρξη της Ιππικής Έκθεσης Ανδραβίδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος