FOLLOW US: facebook twitter

Ξανά δεύτερος ο ΠΑΟΒ

Ημερομηνία: 13-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

varda

ΠΑΟ Βάρδας-Δόξα Μεγαλόπολης  2-0

Ο ΠΑΟ Βάρδας, μπροστά σε 400 περίπου φιλάθλους, πέτυχε άλλη μια σημαντική νίκη μέσα στο «κάστρο» του, στο «Γρ. Καλάκος», επικρατώντας 2-0 της Δόξας Μεγαλόπολης. Έτσι, η ομάδα του Ηλία Φωτόπουλου επέστρεψε στη 2η θέση, εκμεταλλευόμενη το ρεπό που είχε η Ερμιονίδα.  Στο α΄ ημίχρονο ο ΠΑΟΒ είχε την εδαφική υπεροχή, δημιούργησε τρεις-τέσσερις καλές φάσεις αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο 4΄ ο Γιώργος Πολίτης έκανε τη σέντρα και η κεφαλιά του Νικολόπουλου πέρασε λίγο άουτ. Στο 30΄ είχαμε πλασέ του Καλογερόπουλου, το οποίο έδιωξε ο τερματοφύλακας της Δόξας, Μανώλης Χρήστου και στο 36΄ ο Βατσής σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 41΄ ο Νικολόπουλος σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε από το διαιτητή, με την αιτιολογία ότι είχε προηγηθεί χέρι από τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΒ.  Στο β΄ ημίχρονο, η ομάδα του Ηλία Φωτόπουλου συνέχισε να έχει την υπεροχή  και σκόραρε δις. Στο 78΄ μετά από φάση διαρκείας, η μπάλα έφτασε στον Ανδριέλο, αυτός σούταρε, η μπάλα προσέκρουσε στο  δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα. Πέντε λεπτά μετά, ο Ανδρέας Γούρμος εκμεταλλεύτηκε ωραία πάσα του Καρούτη, που δύο λεπτά πριν είχε περάσει στο ματς και ο έμπειρος σέντερ-φορ σφράγισε το τρίποντο για τους πράσινους (2-0).

ΠΑΟ Βάρδας: Καπούταγλης, Π. Πολίτης (87΄ Πατάπης), Αγουρίδης, Νικολόπουλος, Σιδέρης, Ανδριέλος, Γ. Πολίτης, Βατσής (81΄ Καρούτης), Γούρμος, Καλογερόπουλος (65΄ Λούρμπας), Μητρόπουλος.

Δόξα: Χρήστου, Γ. Αλεξανδρής, Παναγιωτόπουλος, Νάνος, Καλεμάκης, Αντωνάκας, Κ. Ασημακόπουλος (46΄ Θ. Ασημακόπουλος), Κατσαρός (64΄ Δρόσος), Παναγιωτίδης, Λυμπερόπουλος, Πρίκας (86΄ Λεβέντης).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος