FOLLOW US: facebook twitter

Ξανά ένα ευρώ για τα τέλη κυκλοφορίας από το Κίνημα ενάντια στο μνημόνιο

Ημερομηνία: 23-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Κοινωνία, Νέα

Σε μια περίοδο που τα κινήματα κατά του μνημονίου, ατόνισαν αφού και η στάση της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ , που τα στήριξε ως κόμμα τα προηγούμενα χρόνια, ήταν εντελώς εχθρική, επανέρχεται η δράση “ένα ευρώ για τα τέλη κυκλοφορίας. Ο Γιώργος Δούνιας μαζί με άλλα μέλη του κινήματος ενάντια στο μνημόνιο χθες με συνέντευξή τους στον πολυχώρο της Δεξαμενής στον Πύργο, κάλεσαν τους πολίτες να προσέλθουν

Όπως τόνισε ο κ. Δούνιας «… για ακόμα μια χρονιά με το Κίνημα ενάντια στο μνημόνιο, θα κάνουμε την κίνηση που επαναλαμβάνουμε εδώ και αρκετά χρόνια, να καταθέσουμε ένα ευρώ στο Ταμείο ΠΑρακαταθηκών και Δανείων, έναντι του ποσού για τα τέλη κυκλοφορίας και φέτος. Είναι μια κίνηση που κάνουμε τα τελευταία χρόνια και συνεχίζουμε.

Υπάρχει ανταπόκριση από τον κόσμο και για αυτό συνεχίζουμε και φέτος. Είναι κάτι που αποφασίστηκε συλλογικά. Καλούμε τον κόσμο να συμμετάσχει στην κίνηση αυτή. Τα τέλη κυκλοφορίας είναι ανταποδοτικά και εμείς ακριβώς αυτό ζητάμε από το Δημόσιο να μας πει που έχουν πάει όλα αυτά τα χρήματα που παίρνει κάθε χρόνο.

Ένα ποσό της τάξης του ενός δις ευρώ, και την ίδια στιγμή βλέπουμε το δικό μας οδικό δίκτυο να είναι απο τα χειρότερα της Ευρώπης, με πάρα πολύ μεγάλο ποσοστό τροχαίων δυστυχημάτων. Η υπερφορολόγηση σε βάρος των πολιτών είναι απίστευτα άδικη και αντισυνταγματική και καλούμε τους πολίτες να συμμετάσχουν στην κίνηση και να μην δίνουν άλλο αυτά τα χρήματα που στην ουσία φεύγουν έξω απο τη χώρα”.

Ο Φάνης Τσαπικούνης απο τη Βάρδας που συμμετέχει στην κίνηση χαρακτήρισε άδικο αυτό που συμβαίνει με τα τέλη κυκλοφορίας και δεν συνάδει σε ένα κράτος δικαίου. Μίλησε για τη μορφή των τελών κυκλοφορίας που μέσα απο την υπερφολόγηση έχουν καταβληθεί πολλαπλώς.

Τέλος ο Χρήστος Δάρας μέλος του κινήματος από την Αχλαδινή κάλεσε τους πολίτες να συμμετάσχουν στη δράση την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου στις 9 π.μ. στη ΔΟΥ Πύργου για να καταβάλουν ένα ευρώ για τα τέλη κυκλοφορίας.


Σχόλιο για "Ξανά ένα ευρώ για τα τέλη κυκλοφορίας από το Κίνημα ενάντια στο μνημόνιο"

  1. Ο/Η ΚΛΩΤΣΑΡΧΗΔΗΣ λέει:

    ΚΛΩΤΣΕΣ ΣΤΑΡΧΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΕΣ ΔΟΥΝΙΑ………

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος