FOLLOW US: facebook twitter

Νύχτα αναμνήσεων με Κότσιρα – Πάχου στην Ήλιδα

Ημερομηνία: 05-08-2017 | Συντάκτης:

Ήταν μια γλυκιά, νοσταλγική βραδιά αυτή που έζησαν όσοι βρέθηκαν στην Αρχ. Ήλιδα την Πέμπτη. Ο Γιάννης Κότσιρας,  με την Μιρέλα Πάχου στο πλευρό του γέμισαν το θέατρο σε μια από τις λίγες συναυλίες που πραγματοποιούνται εκεί. Ο κόσμος ήταν εκεί για να σιγοτραγουδήσει μαζί του επιτυχίες που εδώ και αρκετά χρόνια μας έχει δώσει ο γνωστός τραγουδοποιός.

Μετά το χειμώνα που πέρασε, με μια σειρά πολύ επιτυχημένων εμφανίσεων, μαζί με τον Γιώργο Νταλάρα και τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, στην Αθήνα και την μεγάλη επιτυχία του νέου του δίσκου «Ψεύτης Καιρός», ξεκίνησε μια καλοκαιρινή περιοδεία ανά την Ελλάδα με αρκετούς σταθμούς και ανάμεσά τους και την Ήλιδα, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ της περιοχής.

Το βράδυ της Πέμπτης, ακούσαμε τις πιο πρόσφατες επιτυχίες του όπως τα ήδη αγαπημένα «Κάθε φορά», «Ποιο παραμύθι να βρω» και «Και θέλω εσένα», μαζί με τα δεκάδες άλλα που μας έχει δώσει στην καλλιτεχνική του πορεία. Ήταν ένα διαφορετικό, γεμάτο εκπλήξεις πρόγραμμα.

Η εξαιρετικά ταλαντούχα Μιρέλα Πάχου, μία ερμηνεύτρια που έχει συνεργαστεί με συνθέτες όπως ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Διονύσης Σαββόπουλος και ο Θάνος Μικρούτσικος, έδωσε τη δική της χροιά στη συναυλία με υπέροχες ερμηνείες με τη ζωντάνια, τη ζεστή φωνή και το ακορντεόν της!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος