FOLLOW US: facebook twitter

Ντίνος Καλαμπάκος: «Πλέον είμαστε κι εμείς στριμωγμένοι»

Ημερομηνία: 22-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο  Ντίνος Καλαμπάκος δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι στα Τρίκαλα: «Πολλά συγχαρητήρια στα Τρίκαλα, πολλά συγχαρητήρια στον γίγαντα δίπλα μου (σ.σ. Τακιανός), έκανε μια εξαιρετική αρχή στην έδρα του και μπήκε σε διαδικασία να σκέφτεται σοβαρά τη σωτηρία του. Για το παιχνίδι δεν έχω να πω πολλά πράγματα μόνο κάτι συγκεκριμένο. Τέτοιου είδους παιχνίδια είναι αυτά που ξεχωρίζουν και σε κάνουν από παιδάκι, άντρα.

Εμείς δυστυχώς θα ξαναγυρίσουμε παιδάκια στην Αμαλιάδα. Είτε λόγω του νεαρού της ηλικίας, είτε από λάθος δικό μου, δικό μας, που δεν μπορέσαμε να καταλάβουμε την μεγάλη σημασία που είχε αυτή η αγωνιστική για εμάς. Είμαστε μια νίκη πίσω από αυτές που υπολογίζαμε στον πρώτο γύρο και νομίζω ότι καταλαβαίνετε ότι πλέον είμαστε και εμείς στριμωγμένοι. Κλείνει ο γύρος και πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας.

Εγώ στη σειρά μου πρέπει να τοποθετηθώ στη διοίκηση και να κριθώ, οι παίκτες με την σειρά τους πρέπει να λογοδοτήσουν στο προπονητικό τιμ και να κριθούν. Θα δούμε τώρα τι θα κάνουμε και πως θα συνεχίσουμε από Δευτέρα, να γυρίσουμε στην Αμαλιάδα να ξεκουραστούμε και τις επόμενες μέρες να δούμε πώς μπορούμε να βελτιωθούμε και να βοηθήσουμε την ομάδα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος