FOLLOW US: facebook twitter

Ντίνος Καλαμπάκος: «Μπορούσαμε το κάτι παραπάνω»

Ημερομηνία: 16-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο προπονητής του Κόροιβου, Ντίνος Καλαμπάκος, είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με το Ρέθυμνο: «Καταρχήν να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους χωρίς προβλήματα. Συγχαρητήρια στον κόουτς. Εμείς προσπαθήσαμε αλλά δεν γίνεται όταν τρως 51 πόντους στο ημίχρονο. Μας έπεσε λίγο βαρύ. Στο 2ο ημίχρονο που δεχθήκαμε 45 μαζί με τις βολές, όπου κυνηγήσαμε τα φάουλ θεωρώ πως ήταν πιο ορθολογικό το παιχνίδι μας.

Δεν μπορούμε να πούμε ότι είμαστε στενοχωρημένοι. Είχαμε αλληθωρίσει όταν καταλαβαίναμε ότι κάτι μπορούσαμε να κάνουμε. Καταλαβαίναμε ότι ο αντίπαλος είχε πίεση και άγχος λόγω έδρας. Επίσης η περσινή μου επίσκεψη εδώ ήταν εφιαλτική. “Τραβήξαμε από 22… φιγούρα”. Έχω την εντύπωση πως αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί και λίγο πιο τυχεροί, στο τέλος αν ήθελε και ο Θεός μπορεί και να το κλέβαμε.

Δεν θα ήταν δίκαιο αλλά εδώ που φτάσαμε είναι όποιος το βάλει Αφήσαμε και τον Γιαννόπουλο ελεύθερο και τα έβαλε ο άτιμος. Αλίμονο. Δουλειά του είναι. Νομίζω η έκπληξη ήταν ο Χριστοδούλου. Καλή συνέχεια. Εμείς έχουμε πολύ δρόμο και δεν ξέρουμε στις πόσες νίκες θα πάει η σωτηρία. Είμαι στενοχωρημένος από την εμφάνιση κάποιων παιδιών. Μπορούσαμε να είχαμε κάνει το κάτι παραπάνω αλλά δεν το κάναμε. Καλή συνέχεια στον Νικόλα (Βετούλα), υπομονή να έχει και όλα θα πάνε καλά».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος