FOLLOW US: facebook twitter

Νοσοκομείο Πύργου: Καθημερινή εφημερία στο Ακτινολογικό

Ημερομηνία: 18-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Νέα, Υγεία

aktinografia

Στόχος της Διοίκησης του Γ.Ν. Ηλείας για όλα τα τμήματα με επόμενο την Ορθοπεδική

Την ένδειξη «Δεν εφημερεύει το Ακτινολογικό» δεν πρόκειται να τη ξαναδούν οι ασθενείς και οι συνοδοί τους, επισκεπτόμενοι τη Νοσηλευτική Μονάδα Πύργου καθώς η προσθήκη ενός ακόμα Ακτινολόγου, διασφαλίζει πλέον, την καθημερινή εφημέρευση του σημαντικού αυτού τμήματος.

Η διαρκής λειτουργία του, σε 24ωρη βάση, παρέχει ένα κρίσιμο εργαστηριακό εργαλείο με προεξάρχουσα τη λειτουργία του Αξονικού Τομογράφου.

Μάλιστα, επόμενος στόχος της Διοίκησης του Γ.Ν. Ηλείας, που σύντομα και αυτός θα κατακτηθεί είναι και η καθημερινή εφημέρευση του Ορθοπεδικού τμήματος και σταδιακά όλων των βασικών τμημάτων του Νοσοκομείου Πύργου.

diamantopoulos-kostas2

«Ο στόχος για την καθημερινή εφημέρευση του Ακτινολογικού Τμήματος κατακτήθηκε με την προσθήκη ενός ακόμα Ακτινολόγου. Η εξέλιξη αυτή εντάσσεται στο σχεδιασμό μας για την καθημερινή εφημέρευση όλων των τμημάτων της Νοσηλευτικής Μονάδας Πύργου» τόνισε ο Διοικητής του Γ.Ν. Ηλείας κ. Κώστας Διαμαντόπουλος, χαρακτηρίζοντας ως «αδιανόητο» οι ασθενείς και οι συνοδοί τους, κατά την επίσκεψη τους στο Νοσοκομείο, να διαπιστώνουν ότι δεν υπάρχουν ειδικότητες απαραίτητες για τη διαχείριση ενός επείγοντος περιστατικού στα πλαίσια της δευτεροβάθμιας λειτουργίας της Μονάδας. «Η προσπάθεια για την αποκατάσταση της σχέσης εμπιστοσύνης πολιτών και συστήματος υγείας στο Νομό  μας θα είναι διαρκής και επίμονη» κατέληξε ο κ. Διαμαντόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος