FOLLOW US: facebook twitter

Νοσοκομείο Αμαλιάδας: Έκοψαν πίτα με την ευχή το 2018 να έχει ολοκληρωθεί η νέα πτέρυγα

Ημερομηνία: 28-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

nosokomeio-amaliada-pita2

Προσωπικό και Διοίκηση του Νοσοκομείου Αμαλιάδας έκοψαν την πίτα τους

Με ευχές για στήριξη των προσπαθειών αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας, προσωπικό και διοίκηση του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, έκοψαν χθες την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.

nosokomeio-amaliada-pita-xristodoulopoulos

Στην κοπή, παραβρέθηκε ο Διοικητής του Γ.Ν. Ηλείας Κώστας Διαμαντόπουλος, ο οποίος μάλιστα, αφιέρωσε το πρώτο κομμάτι της πίτας, στη νέα πτέρυγα, ευχόμενος, του χρόνου τέτοια εποχή να έχει ολοκληρωθεί καθώς και ο Δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος ο οποίος ανέφερε ότι ο δήμος θα στέκεται πάντα δίπλα, στη νοσηλευτική μονάδα Αμαλιάδας και στις ανάγκες της.

nosokomeio-amaliada-pita-lentzas-diamantopoulos

Ο αναπληρωτής Διοικητής της Ν.Μ. Αμαλιάδας Γιάννης Λέντζας στον ολιγόλεπτο χαιρετισμό του, ευχαρίστησε το προσωπικό του Νοσοκομείου για τη μεγάλη προσπάθεια που όπως είπε καταβάλει και δήλωσε πως για όλους τους, αποτελεί στοίχημα το άνοιγμα της νέας πτέρυγας γιατί είναι συνυφασμένο με την αναβάθμιση της νοσηλευτικής μονάδας. «Η συνεργασία μας με τη Διοίκηση του Γ.Ν. Ηλείας, τη δημοτική αρχή Ήλιδας αλλά και τον Ιατρικό Σύλλογο Αμαλιάδας, είναι άριστη καθώς πάντα στέκονται αρωγοί στις προσπάθειες μας. Ως διοίκηση, θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες για την ασφαλέστερη και όσο το δυνατόν καλύτερη παροχή υπηρεσιών υγείας. Ευχαριστώ για ακόμα μια φορά το προσωπικό και τους πολίτες όχι μόνο της Αμαλιάδας αλλά και της βόρειας Ηλείας που αποκτούν ξανά εμπιστοσύνη στο νοσοκομείο μας».

nosokomeio-amaliada-pita1

Πέρα από τις καθιερωμένες ευχές, ο Διοικητής του Γ.Ν. Ηλείας, απευθυνόμενος στο προσωπικό, επισήμανε ότι κατανοεί την κόπωση και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, επισήμανε όμως, πως με συνεργασία και συνεννόηση, τα εμπόδια που υπάρχουν μπορούν να ξεπεραστούν.

Ολιγόλεπτο χαιρετισμό, απεύθυνε και ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων της Ν.Μ. Αμαλιάδας Βασίλης Μιχαλόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος