FOLLOW US: facebook twitter

Νιώθεις τύψεις; Ξανασκέψου το!

Ημερομηνία: 13-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα, Υγεία

Μάθε τα 5 πράγματα που αδίκως σε αγχώνουν και γίνε μια χαρούμενη μαμά!

  1. Αφήνω το παιδί μου να βλέπει τηλεόραση
    Όσο και να θέλεις να μεγαλώσεις το παιδί σου χωρίς να βλέπει τηλεόραση, αυτό το μισάωρο που απολαμβάνει τα κινούμενα σχέδια… φαντάζει θεόσταλτο, μιας κι εσύ μπορείς να κάνεις εκείνη την ώρα όλες τις δουλειές του σπιτιού! Μισή ώρα τηλεόραση δεν κάνει κακό στο παιδί, αρκεί να ελέγχεις τι βλέπει!
  2. Μου αρέσει η δουλειά μου!
    Το ότι έγινες μαμά και αγαπάς το παιδί σου δε σημαίνει ότι δεν θα αγαπάς και τη δουλειά σου! Ξέρεις πόσοι άνθρωποι κάνουν μια δουλειά επειδή «πρέπει» και δεν τους αρέσει; Αντί για τύψεις θα έπρεπε να νιώθεις ευγνωμοσύνη γι’ αυτό!
  3. Θέλω να πάω ένα ταξίδι με τον άντρα μου!
    Κάθε ζευγάρι χρειάζεται το λιγότερο μια βδομάδα το χρόνο να την περνάει αποκλειστικά ο ένας με τον άλλον. Ακόμα περισσότερο όταν έχουν παιδιά. Με αυτόν τον τρόπο μένει ζωντανή η σχέση και ξεχνιούνται τα προβλήματα της καθημερινότητας! Μη διστάσεις λοιπόν να ζητήσεις από τη μαμά σου να κρατήσει για λίγες μέρες το παιδί…
  4. Δε μπορώ να του δώσω όλα όσα ζητάει!
    Ζούμε σε περίοδο οικονομικής κρίσης και είναι απολύτως κατανοητό να μη μπορείς να δώσεις στο παιδί σου όλα όσα θέλει. Εκμάθηση μουσικού οργάνου, μπαλέτο, αθλήματα, ξένες γλώσσες, μαθήματα ζωγραφικής και πολλά άλλα πράγματα μπορεί να σου ζητήσει κατά καιρούς το μικρό σου. Συζητήστε και βρείτε τι θέλει πραγματικά από όλα αυτά. Δεν είναι ανάγκη να τα κάνει όλα…
  5. Πετάω τις παλιές του ζωγραφιές!
    Η αλήθεια είναι πως κάποιες ζωγραφιές, όχι απλώς τις κρατάς, αλλά μένουν χαραγμένες για πάντα στην καρδιά σου… Όταν όμως το μικρό σου έρχεται καθημερινά στο σπίτι με 10 ζωγραφιές, κάποια στιγμή θα πρέπει να αρχίσεις να ξεδιαλύνεις και να πετάς κάποιες. Εκτός κι αν έχεις τόσο χώρο στην αποθήκη… τότε ναι! Μπορείς να τις κρατήσεις.

Πηγή: happymom


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος