FOLLOW US: facebook twitter

Να πάρει ό,τι έχασε στη Ρόδο

Ημερομηνία: 16-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

stadio-kosmos-gipedo

Σήμερα είναι το μεγάλο παιχνίδι στην Ήλιδα, ανάμεσα στον Κόροιβο και την ομάδα του νησιού των Ιπποτών. Αργά το βράδυ στις 8 είναι προγραμματισμένη η συνάντηση, με διαιτητικό τρίο από το πάνω ράφι (Π. Αναστόπουλος, Σταματόπουλος, Α. Αναστόπουλος).

*Ο Κόροιβος ήδη έχει πάρει φόρα από το μεγάλο παιχνίδι στη Λευκάδα και θα αντιμετωπίσει ως ίσος προς ίσον (παρά τη βαθμολογική διαφορά) τον Κολοσσό. Άλλωστε, κανένας δεν ξεχνάει το 90-88, με το οποίο οι «Μπλε» έχασαν στη Ρόδο.

*Ο υπέροχος κόσμος του Κοροίβου αναμένεται να κατακλύσει την Ήλιδα και να βοηθήσει τους παίκτες, ώστε να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα και να κάνουν τεράστιο άλμα παραμονής. Το παιχνίδι κατά τη γνώμη μας θα κριθεί στη δύναμη και στα τρίποντα.

*Οι «θαλασσί» έρχονται στην Αμαλιάδα πλήρεις και με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο που αναμένεται να χειροκροτηθεί, αφού πέρυσι ήταν βασικός στον Κόροιβο.

*Τα πάντα για τη νίκη σήμερα, παίκτες, προπονητικό τιμ και κόσμος.

 Στην Α2 συνεχίζεται η αγωνία

Δέκα αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος και η προνομιούχος τετράδα παραμένει σταθερή, παρά τις δύο συνεχόμενες ήττες της ΑΕ Πηνείας, από Μυρσιναϊκό και Πέλοπα εκτός έδρας. Έχασε όμως και ο Αχιλλέας ενώ η Δάφνη βρίσκεται ακόμη μακριά.

*Υπάρχει ακόμη μια εκκρεμότητα καθώς το παιχνίδι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός Λαμπέτι δεν έχει καν οριστεί! Θα οριστεί όταν «δόξει τω δήμω»!

*Τη νίκη της αγωνιστικής πέτυχε ο Α.Ο. Μακρισίων 3-0 επί του Αχιλλέα. Ο Γαλανόπουλος ήδη έχει πάρει το όπλο του και πυροβολεί. Πέτυχε δύο γκολ κι έφτασε αισίως τα 12, έναντι 15 του Γάλλου Έλιοτ, ο οποίος… πυροβολεί κατά βούληση.

*Έκπληξη στη Ζαχάρω, καθώς η ομάδα του Σταύρου Μεντή, όχι μόνον ισοφαρίστηκε στο 89΄ αλλά στις καθυστερήσεις έχασε πέναλτι με τον Κόσσυφα, αφού απέκρουσε ο Κούβελας του Χελιδονίου.

*Για το πέναλτι αυτό, αλλά και για εκείνο της Δάφνης στο 85΄ «φώναξαν» Χελιδόνι και Λευκός Αστέρας αλλά οι πληροφορίες μας λένε πως δεν έχουν δίκιο!

*Μεγάλη και η νίκη του Πέλοπα κυρίως γιατί σημειώθηκε επί ανώτερης και πρωταγωνίστριας ομάδας, όπως είναι η ΑΕ Πηνείας. Έτσι, η πυργιώτικη ομάδα έκλεισε την ψαλίδα, αλλά ο αγώνας θα συνεχιστεί.

 Το σεμινάριο της διαιτησίας

Σήμερα ξεκινάει το σεμινάριο της διαιτησίας και οι κατά Φλεβάρη αγωνιστικές δοκιμασίες. Οι Ηλείοι διαιτητές θα δώσουν το «παρών» αλλά οι συμμετέχοντες θα βρίσκονται σε δύο στρατόπεδα! Στο ένα θα υπάρχουν οι διαιτητές και βοηθοί που ορίζονται από την ΚΕΔ/ΕΠΟ και στο άλλο εκείνοι που αγνοούνται επιδεικτικά. Εμείς από τη σκοπιά μας τίποτε δεν μπορούμε να κάνουμε. Δεν ξέρουμε αν κάτι μπορεί να κάνει η νεοεκλεγείσα διοίκηση της ΕΠΣ Ηλείας. Εκτός κι αν ούτε κι αυτούς τους ακούνε ο Δρόσος, ο Τριτσώνης και ο Κουκουλάκης.

 Και νέοι σκόρερς στην Α1

Και νέοι σκόρερς χρίστηκαν κατά την 22η αγωνιστική. Πέτυχαν για πρώτη φορά γκολ οι: Μπάμιατζης, Νεκίτι (Δόξα), Πανόπουλος (Βαρθολομιό), Καρβουνιάρης (Μαγούλα), Χαραλαμπόπουλος (Θύελλα), Καραπάνος, Κυριαζής (Χάβαρι).

 Οι ευθύνες

Τώρα που πέρασε ο κουρνιαχτός των εκλογών της ΕΠΣΗ και τα όσα έγιναν στο προσκήνιο, αλλά και στο παρασκήνιο, είναι ώρα να καταλογιστούν ευθύνες και στο φίλο Ανδρέα Μαρίνο. Εν πρώτοις ο Ανδρέας εδώ κι ένα χρόνο αυτοπροτάθηκε ως υποψήφιος πρόεδρος. Τον ακολούθησε ο Αλεξόπουλος. Όμως ο τελευταίος για μια και μόνη φορά κι έκτοτε εξαφανίστηκε. Ο Μαρίνος συνέχισε με ανακοινώσεις και την προσμονή ότι η λεγόμενη «Συμμαχία» θα βοηθούσε, όπως έκανε στη Δράμα, τη Χαλκιδική, στην Ημαθία, στην Κέρκυρα, στα Γρεβενά, στην Αχαΐα και αλλαχού. Όμως αυτοί της Συμμαχίας ταυτόχρονα έψαχναν στην Ηλεία για άλλον υποψήφιο. Αυτά τα είχαμε διαμηνύσει και τα είχαμε γράψει. Κάποιος Τεβεκέλης θα έκανε τα κουμάντα. Αυτός όμως ήταν αόρατος και άφαντος.

*Η προσδοκία για κάποιον άλλο υποψήφιο, εκτός Μαρίνου, δεν προχώρησε. Η πρόταση έγινε στον υπογράφοντα, στον Κωσταριά και στο Γιώργο Παναγούλια. Άπαντες απέρριψαν την πρόταση για δικούς τους λόγους. Εν τέλει αποδείχτηκε πως και ο Μαρίνος ήταν απροετοίμαστος. Πιθανόν κάτι άλλο περίμενε ή εν πάση περιπτώσει εκλογές τον Απρίλη. Πρόλαβε όμως ο πρόεδρος Άρης και αιφνιδίασε τους πάντες. Το δικαστήριο όμως και πάλι δεν το απέφυγε. Οι πραγματικά ωστόσο προδομένοι ήταν οι παράγοντες των σωματείων κι όσοι εξ αυτών είχαν ενοχληθεί και είπαν «ναι» στο Μαρίνο.

Π.Κ.Τ.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος