FOLLOW US: facebook twitter

Νίκος Ανδριέλος: «Να δουλέψουμε με αποφασιστικότητα»

Ημερομηνία: 29-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Νίκος Ανδριέλος ανανέωσε στον ΠΑΟ Βάρδας και για πέμπτη συνεχή χρονιά θα προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στον ΠΑΟ Βάρδας. Ο 33χρονος αμυντικός έχει αγωνιστεί με επιτυχία  στα πρωταθλήματα της Β’ Εθνικής, της Γ’ Εθνικής καθώς και στο πρωτάθλημα της άλλοτε Δ’ Εθνικής.  Η αρχή έγινε από τις ακαδημίες της Παναχαϊκής, μετά  έπαιξε στον Αχιλλέα Πατρών, στον  Παναγιάλειο 2001-2006, στην Παναχαϊκή 2007, Αναγέννηση Άρτας 2008, Διαγόρα, Αχαϊκή, Εθνικό Σαγεΐκων και τα τελευταία πέντε χρόνια αποτελεί βασικό στέλεχος του Π.Α.Ο. Βάρδας.

«Ανανέωσα με την ομάδα της καρδιάς μου»

Ο Βαρδαίος στην καταγωγή κεντρικός  αμυντικός δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, paovardas.blogspot.gr:  «Ήταν από την αρχή, η βασική μου επιθυμία να παραμείνω στην ομάδα και οι άνθρωποί της το γνώριζαν αυτό. Τώρα αισθάνομαι πιο ήρεμος και πιο σίγουρος για τις δυνατότητές μου.

Θα δουλέψω για να δείξω τι αξίζω και θέλω να παίξω μία ακόμα γεμάτη χρονιά στον Π.Α.Ο.  Βάρδας. Στην ομάδα έχω μόνο φίλους και τους ευχαριστώ.
Αυτή η οικογένεια του Π.Α.Ο. Βάρδας  πάντα μέσα από τα αποδυτήρια έδινε τις επιτυχίες σε αυτή την ομάδα. Σαν μέλος της ομάδας δηλώνω ότι θα πρέπει όλοι μαζί να δουλέψουμε με μεγάλη αφοσίωση, σεβασμό και απόλυτη αποφασιστικότητα για να πετύχουμε τους συλλογικούς στόχους.

Επιπλέον έτσι θα βοηθήσουμε τη διοίκηση στον αγώνα που κάνει ώστε να μας προσφέρει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για να παίζουμε εμείς ποδόσφαιρο. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της Βάρδας για την αγάπη τους όλα αυτά τα χρόνια».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος