FOLLOW US: facebook twitter

Νίκη Τραγανού-Ξενοφών 0-1: Άλωσε το Τραγανό με Παναγόπουλο

Ημερομηνία: 09-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο Παναγόπουλος μόλις έχει σκοράρει και πνίγεται στις αγκαλιές των συμπαικτών του.

 

Ο αρχισκόρερ της Α1 πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 79΄

Ο Ξενοφών Κρεστένων πέτυχε μεγάλο διπλό στο Τραγανό με σκορ 0-1,  χτες το απόγευμα για την 1η αγωνιστική του β΄ γύρου της Α1 κι έβαλε φωτιά στο πρωτάθλημα καθώς μείωσε στους έξι βαθμούς τη διαφορά από την πρωτοπόρο Νίκη.

Η ομάδα του Ντίνου Παναγιωτακόπουλου ήταν καλά στημένη αμυντικά, παίζοντας με τρία στόπερ (Λώλη, Αναμουρλίδη, Δημάκη) και μπλόκαρε τους «μπλε», ενώ κατάφερε να σκοράρει με το Φώτη Παναγόπουλο, στις λιγοστές ευκαιρίες που δημιούργησε. Από την άλλη, η Νίκη του Θοδωρή Ανδριόπουλου είχε την εδαφική υπεροχή, δημιούργησε όμως λίγες μεγάλες φάσεις και δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.

Το παιχνίδι το οποίο παρακολούθησαν 200 περίπου φίλαθλοι, ξεκίνησε με τον Ξενοφώντα να μπαίνει καλύτερα και στο 2ο λεπτό ο Παναγιώτης Κουτσογιαννάκης σούταρε δυνατά λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, αναγκάζοντας τον Αντωνόπουλο να εκτιναχτεί και να διώξει με γροθιές σε κόρνερ. Στο 6΄ το σουτ του Παναγόπουλου από την ίδια περίπου θέση πέρασε δίπλα από το δοκάρι και από το 10ο λεπτό και μετά η Νίκη πήρε τα ηνία του αγώνα.

Στο 10΄και 17΄ δύο κεφαλιές του Γεωργιόπουλου και του Μπαρδούση, δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον Κουτρουμπή και στο 19΄ το μακρινό σουτ του Δούλου πέρασε λίγο άουτ. Στο 43΄ είχαμε την πρώτη μεγάλη φάση για τη Νίκη, με τον Παρασκευόπουλο να γυρίζει από δεξιά, να βρίσκει το Νίκο Κολοτούρο 7-8 μέτρα απέναντι από την εστία αλλά ο επιθετικός της Νίκης πλάσαρε πάνω στον Κουτρουμπή, που απέκρουσε με τα πόδια.

Το γκολ στο 79΄

Οι «μπλε» συνέχισαν να υπερέχουν και στην επανάληψη και  απείλησαν στο 54΄ και 56΄. Την πρώτη φορά με ένα σουτ του Μπράβου  έξω από τη μεγάλη περιοχή που απέκρουσε με υπερένταση σε κόρνερ ο Κουτρουμπής και τη δεύτερη με ένα σουτ στη κίνηση του Δημήτρη Κολοτούρου από δεξιά, ύστερα από σέντρα του Νίκου Κολοτούρου, που κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτυων.

Στο 66΄ απευθείας φάουλ του Ντέγιαν Μιλοσέσκι από 40 μέτρα μπλόκαρε ο Αντωνόπουλος και στο 72΄ το ματς διεκόπη για 3 λεπτά καθώς αποβλήθηκε από τον πάγκο του Ξενοφώντα ο Άγγελος Κουής, για διαμαρτυρία (στο ημίχρονο είχε αποβληθεί για τον ίδιο λόγο ο Αλέξης Κωστόπουλος).

Ώσπου φτάσαμε  στο 79΄ με τον Ξενοφώντα να βρίσκει δίχτυα, μετά από σέντρα του Γαλανόπουλου από δεξιά και πλασέ του Φώτη Παναγόπουλου στην καρδιά της άμυνας (0-1). Στα εναπομείναντα 17 λεπτά (μαζί με τα 6 των καθυστερήσεων), η Νίκη έκλεισε τον  Ξενοφώντα ψάχνοντας την ισοφάριση. Στο 82΄ ο Κουτρουμπής μπλόκαρε σταθερά το σουτ του Γαργαρώνη και στο 89΄ και 90΄οι δύο κεφαλιές του Δ. Κολοτούρου και του Γεωργιόπουλου αντίστοιχα, δεν βρήκαν στόχο.

Καλύτεροι από τους νικητές οι τρεις κεντρικοί αμυντικοί, ο Κουτρουμπής, ο Μιλοσέσκι και ο σκόρερ Παναγόπουλος, ενώ από τους ηττημένους οι Γαργαρώνης, Παρασκευόπουλος, Μπράβος.

Πολύ καλή η διαιτησία του Γκατζόπουλου που… έκοψε το καρπούζι στη μέση.

 

Νίκη: Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος (55΄ Καλογερόπουλος), Χ. Κολοτούρος (66΄ Κασσιανός), Μπαρδούσης, Γαργαρώνης, Μπράβος, Παρασκευόπουλος, Δούλος, Δ. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος, Ν. Κολοτούρος.

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Γαλανόπουλος, Πλατανίτης (46΄ Μπακατσέλος), Αναμουρλίδης, Λώλης, Δημάκης, Αλεξόπουλος (90΄+Μυλωνάς), Π. Κουτσογιαννάκης (90΄ +Σκαλτσάς), Παναγόπουλος, Μιλοσέσκι, Κωνσταντόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος