FOLLOW US: facebook twitter

Νίκη Τραγανού: Ισχυρό Δ.Σ. και στο βάθος Ανδριόπουλος

Ημερομηνία: 30-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Νίκη Τραγανού ανέδειξε νέο διοικητικό συμβούλιο το βράδυ της Τετάρτης κατά τη Γενική Συνέλευση, το οποίο θα συγκροτηθεί σήμερα σε σώμα και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ισχυρό 9μελές συμβούλιο συν 5-6 τουλάχιστον μέλη και στο βασικό κορμό θα βρίσκονται πέντε νέα πρόσωπα. Άνθρωποι που δήλωσαν αποφασισμένοι να «τρέξουν» το σύλλογο σε όλα τα επίπεδα και η Νίκη Τραγανού να παρουσιαστεί, όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια, ιδιαίτερα οργανωμένη και δυνατή.

Ο πρώην πρόεδρος Φώτης Δρυμώνας θα είναι απλό μέλος, καθώς είχε δηλώσει πως δεν θέλει να συνεχίσει στον προεδρικό θώκο και για τη διοικητική ηγεσία η απόφαση θα παρθεί σήμερα κατά τη συνάντηση που θα έχουν τα μέλη του νέου συμβουλίου προκειμένου να οριστεί το πόστο του καθενός. Από κει και πέρα, στόχος στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας θα είναι να δημιουργηθεί μια ισχυρή ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει, όπως έκανε και φέτος, χωρίς να είναι αυτοσκοπός η άνοδος.

Κρούση σε Ανδριόπουλο

Στο θέμα του προπονητή, από πλευράς διοίκησης δεν βγαίνει κάτι προς τα έξω, καθώς θα αποφασιστεί αφού συγκροτηθεί σε σώμα το νέο Δ.Σ., αλλά τις τελευταίες μέρες έχουν «φουντώσει» οι φήμες στον κάμπο περί συμφωνίας με το Θοδωρή Ανδριόπουλο. Η αλήθεια είναι πως έχει γίνει κρούση στον ικανότατο Αμαλιαδίτη προπονητή αλλά ακόμα δεν υπάρχει οριστική συμφωνία. Ο Ανδριόπουλος βρίσκεται στο στόχαστρο και άλλων ομάδων ενώ τον ενδιαφέρει και η προοπτική της Γ΄ Εθνικής. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως τον αφήνει αδιάφορο μια πρόταση από έναν εξαιρετικά οργανωμένο σύλλογο, που τα τελευταία χρόνια θέτει ψηλά τον πήχη, όπως η Νίκη Τραγανού. Από σήμερα το βράδυ θα ξεκαθαρίσει το θέμα  με τον τεχνικό της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, Θοδωρή Λούρμπα και από κει και πέρα, αν λυθεί η συνεργασία με τον προπονητή που οδήγησε τους «μπλε» στη 2η θέση, είναι σίγουρο πως οι επαφές μεταξύ Νίκης-Ανδριόπουλου θα  ενταθούν…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος