FOLLOW US: facebook twitter

Νίκη Τραγανού-Ηλειακός Λεχαινών 5-1: Επέστρεψε δυναμικά στις νίκες

Ημερομηνία: 23-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Νίκη Τραγανού επέστρεψε στα τρίποντα με το εμφατικό 5-1 επί του Ηλειακού Λεχαινών, το απόγευμα του Σαββάτου. Οι «γαλάζιοι» των Λεχαινών προηγήθηκαν στο 2ο λεπτό με διαγώνιο σουτ του Παπαχριστόπουλου και αμέσως μετά το 0-1 είχαμε μεγάλη απόκρουση του Αντωνόπουλου σε σουτ του Παπαχριστόπουλου έξω από την περιοχή, που κράτησε μέσα στο παιχνίδι τη Νίκη Τραγανού.

Από κει και πέρα η ομάδα του Θοδωρή Ανδριόπουλου κυριάρχησε ολοκληρωτικά. Στο 18’ με πλασέ του Δούλου ύστερα από απόκρουση του Φλίγκου, έφτασε στο 1-1 και στο 32’ έγινε το 2-1, όταν μετά από λάθος γύρισμα αμυντικού των Λεχαινών, ο Γιάννης Παρασκευόπουλος πήρε τη μπάλα και πάσαρε στο Δημήτρη Κολοτούρο, ο οποίος σκόραρε σε κενή εστία.

Στην επανάληψη η Νίκη πέτυχε άλλα τρία γκολ. Ο Δημήτρης Κολοτούρος σημείωσε το 3-1 στο 52’ με σουτ. Ο Νίκος Κολοτούρος στο 60’ έκανε σέντρα-σουτ και η μπάλα κατέληξε στο «Γ» για το 4-1, ενώ το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Παρασκευόπουλος.

 

Νίκη: Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος (76’ Κασσιανός), Χ. Κολοτούρος, Σαραντούλιας, Γαργαρώνης, Στ. Κολοτούρος, Παρασκευόπουλος (80’ Χουσάκης), Δούλος (70’ Καλογερόπουλος), Δ. Κολοτούρος, Μπράβος (76’ Βουρτσάνης), Ν. Κολοτούρος

Ηλειακός Λ.:  Φλίγκος (46΄λ.τρ. Σερέτης), Σταματόπουλος, Χριστοφοράτος, Κουρής, Διαμαντόπουλος, Γ. Κράγκαρης (46΄λ.τρ.  Κοντάνας), Λεντιόν, Τριτάρης (80΄ Ρούσνατσουκ), Παπαχριστόπουλος, Παναγόπουλος, Γκούσκος (68΄ Θ. Κράγκαρης)


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος