FOLLOW US: facebook twitter

Νίκη Τραγανού: Δυσκολία συγκρότησης Δ.Σ.

Ημερομηνία: 11-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Νέες επαφές για να ενισχυθεί το συμβούλιο

Στη Νίκη Τραγανού παρατηρείται μια δυσκολία αναφορικά με τη συγκρότηση του Δ.Σ. ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που θα βρει την ομάδα στη Γ΄ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της. Το πρόβλημα έγκειται στο γεγονός ότι κάποια σημαίνοντα πρόσωπα που είχαν εκφράσει τη διάθεση και την επιθυμία να μπουν στο συμβούλιο, να βοηθήσουν οικονομικά και να τρέξουν κάποια θέματα της ομάδας, έκαναν πίσω. Και μάλιστα τη στιγμή που  σημαντικό μέρος των οικονομικών πόρων έχουν βρεθεί  και δεν υπάρχει ιδιαίτερο οικονομικό πρόβλημα αναφορικά με την κάλυψη του μπάτζετ της νέας σεζόν. Δηλαδή, τη δεδομένη χρονική στιγμή υπάρχουν πέντε-έξι  άνθρωπο που θα είναι στο νέο συμβούλιο, αλλά λείπουν τέσσερις-πέντε ακόμα που θα συμβάλλουν και αυτοί στη δρομολόγηση των  θεμάτων της  ομάδας, τα οποία θέματα  είναι αυξημένα στη Γ΄ Εθνική.

Ζήτημα μη καθόδου της ομάδας στη Γ΄ Εθνική, είναι άγνωστο ακόμα αν θα τεθεί. Πάντως, αυτοί που είναι πολλά χρόνια τώρα στα διοικητικά του συλλόγου, έκαναν μεγάλο αγώνα για την άνοδο της Νίκης στη Γ΄ Εθνική και η ευκαιρία αυτή δεν ενδείκνυται να πάει χαμένη. Κάτι τέτοιο  άλλωστε θα οδηγούσε αναπόφευκτα σε χαμένους κόπους τόσων ετών.

Τις επόμενες μέρες λοιπόν, θα γίνουν ξανά επαφές με τους ανθρώπους που έκαναν πίσω, ώστε να πειστούν να συμβάλλουν στην άρτια λειτουργία του συλλόγου τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Όπως επίσης ίσως γίνουν επαφές  και με άλλα πρόσωπα ώστε να συγκροτηθεί το νέο Δ.Σ. και η ομάδα να προχωρήσει απρόσκοπτα στο σχεδιασμό της.

 

Φωτογραφία: Βαγγέλης Δημητρόπουλος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος