FOLLOW US: facebook twitter

Νίκη Τραγανού- ΑΠΟ Κουρτεσίου 4-1

Ημερομηνία: 17-10-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

tragano

Με χατ- τρικ του Γεωργιόπουλου

Με μεγάλο πρωταγωνιστική τον Γ. Γεωργιόπουλο που πέτυχε χατ τρικ η Νίκη επικράτησε άνετα με 4-1 του ΑΠΟ Κουρτεσίου στο γήπεδο Τραγανού και σημείωσε μία σημαντική και δίκαιη νίκη.

Πιο αναλυτικά, οι γηπεδούχοι του Θοδωρή Λούρμπα άνοιξαν το σκορ στο 15’ με τον Γιωργιόπουλο, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Γεωργιόπουλος και πάλι από το σημείο του πέναλτι (το κέρδισε ο Ν. Κολοτούρος) έκανε το 2-0 και στο 22’ ο ίδιος παίκτης ανέβασε το σκορ σε 3-0.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν προσωρινά σε 3-1 στο 36’ με τον Κ. Καπώνη. Για να κλείσει το σκορ ο Δ. Κολοτούρος στο 65’, γράφοντας το τελικό 4-1. Μάλιστα, πλην των τεσσάρων τερμάτων οι γηπεδούχοι είχαν και δύο προσπάθειες στο δοκάρι με τους Ε. Κολοτούρο (29’) και Κασσιανό (65’), οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες, καθώς στο 86’ απεβλήθη ο Μούζος.

Οι συνθέσεις

ΝΙΚΗ: Ψυχογιός, Κολοτούρος Κ., Κολοτούρος Χ. (82’ Σαραντούλιας), Μπελεκούκιας, Γαργαρώνης, Κολοτούρος Ε., Γιαννακόπουλος (65’ Κασσαινός Ι.), Καλογερόπουλος (84’ Κονταλής), Κολουούρος Δ., Γεωργιόπουλος, Κολοτούρος Ν.

ΑΠΟ ΚΟΥΡΤΕΣΙΟΥ: Πετρόπουλος, Φιλιππακόπουλος (75’ Σιδηρόπουλος), Κόστα, Μούζος, Κωστόπουλος Π., Μπιτούνης, Κωστόπουλος Α., Τσιβγινίδης, Κακαφώνης (53’ Σωτηρόπουλος), Καπώνης Κ., Κουργιαλάς Κ. (80’ Καπώνης Αλ.).

* Φωτό Βαγγέλης Δημητρόπουλος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος