FOLLOW US: facebook twitter

Νέος Πολιτιστικός, Περιηγητικός, Πεζοπορικός Σύλλογος: «Τα Κρέστενα»

Ημερομηνία: 04-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Ο Πολιτιστικός, Περιηγητικός, Πεζοπορικός Σύλλογος Κρεστένων και Περιχώρων «Τα Κρέστενα» αποτελεί γεγονός.

Οι προσπάθειες ίδρυσης και δημιουργίας του Συλλόγου ολοκληρώθηκαν και το προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο καταγράφοντας τις προτάσεις των μελών που ξεπερνούν ήδη τους 100 σε αριθμό, τόνισε πως στόχος τους είναι η δημιουργία χορωδίας, Θεατρικής ομάδας, χορευτικής ομάδας μεγαλύτερης ηλικίας, οι καθημερινοί περίπατοι, εκδρομές σε όλη την Ελλάδα και μια μεγάλη εκδρομή μια φορά το χρόνο.

Αναλύοντας το σκοπό και τους στόχους τους επισήμανε: «Σκοπός μας είναι η επικοινωνία, η άσκηση, η περιήγηση και ο πολιτισμός. Δραστηριότητες που γαληνεύουν την ψυχή, βελτιώνουν την ύπαρξη και την καθημερινότητα κάθε ανθρώπου. Επιδίωξη μας να έχουμε καλή συνεργασία με όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής.

Το σημερινό Δ.Σ. είναι προσωρινό και σκοπό έχει να ολοκληρώσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες λειτουργίας και διοίκησης έως ότου προκύψει κατόπιν αρχαιρεσιών νέο εκλεγμένο συμβούλιο».

Μάλιστα, ευχαρίστησαν τον ταμία της Παλιάς Περιηγητικής Κρεστένων Γ. Σταματόπουλο που βοήθησε ουσιαστικά στην δημιουργία του νέου συλλόγου ενώ κάλεσαν τον κόσμο της ευρύτερης περιοχής να εγγραφεί στα «Κρέστενα» επικοινωνώντας στο τηλ. 6984140619.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος