FOLLOW US: facebook twitter

Νέες αντιδράσεις στο ΓΝ Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 09-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

nosokomeio-amaliadas

Για την απόσπαση νοσηλεύτριας για δύο χρόνια στην Πάτρα

Νέο μέτωπο αντιπαράθεσης ανοίγει στο νοσοκομείο Αμαλιάδας, η κίνηση του υποδιοικητή της 6ης ΥΠΕ να αποσπάσει για διάστημα δύο ετών (!!!) μια νοσηλεύτρια στην Πάτρα. Με επιστολή που κοινοποιείται και στο υπουργείο Υγείας και στην ΠΟΕΔΗΝ, αλλά φυσικά και στην διοίκηση του ΓΝ Ηλείας, ζητείται η ανάκληση της απόφασης αυτής, υπό την απειλή κινητοποιήσεων στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας. Η επιστολή αναφέρει τα εξής:

“κ. Υποδιοικητά:

Πολλές φορές έχουμε επισημάνει τις τεράστιες ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό που έχει το Νοσοκομείο μας. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας προς τους πολίτες εναπόκεινται πιά στο φιλότιμο και την ανθρωπιά των εργαζομένων.
Σαν «επιβράβευση» όλων αυτών των προσπαθειών έρχεστε με την 8456/22-12-2016 απόφασή σας να αποσπάσετε (για 2 χρόνια!!!!) συνάδελφο νοσηλεύτρια από το Νοσοκομείο μας στο Γ.Ν. Πατρών, σε συνέχεια μάλιστα και άλλων προηγούμενων αθρόων μετακινήσεων συναδέλφων νοσηλευτριών σε Νοσοκομεία της Πάτρας.
Μάλιστα στην παραπάνω απόφασή σας εντελώς προφασιστικά μνημονεύετε και την 6739/16-11-2016 γνωμοδότηση της διοίκησης του Νοσοκομείου Αμαλιάδας η οποία στην πραγματικότητα όχι μόνο δεν συναινεί στην απόσπαση της συναδέλφου αλλά είναι αρνητική επισημαίνοντας ταυτόχρονα τους κινδύνους και τη διατάραξη της στοιχειώδους ομαλής λειτουργίας της νοσηλευτικής υπηρεσίας του Ιδρύματος.
Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε πάντα κάθετα αντίθετοι σε οτιδήποτε αποδυναμώνει και υποβαθμίζει το Νοσοκομείο μας. Θεωρούμε ότι η παραπάνω απόφασή σας αποτελεί  πράξη προσωπικού-ρουσφετολογικού χαρακτήρα και μόνο, που καταδικάζεται στη συνείδηση των εργαζομένων και των πολιτών.
Γι΄αυτό ζητάμε την άμεση ανάκληση της απόφασης απόσπασης της συναδέλφου διαφορετικά οι εργαζόμενοι μαζί με την τοπική κοινωνία θα προβούμε σε δυναμικές κινητοποιήσεις.

ΓΙΑ  ΤΟ  Δ.Σ.
       
Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Η  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ  ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ      ΑΝΝΑ  ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ”


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος