FOLLOW US: facebook twitter

Νέα 12μηνη κοινωφελής εργασία στα νοσοκομεία για 4.000 ανέργους

Ημερομηνία: 18-10-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

nosokomoi

Ποιες ειδικότητες «ζητά» το Γ.Ν. Ηλείας για Νοσοκομείο και ΚΕΦΙΑΠ

Θέσεις προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων τόσο για την κάλυψη των αναγκών του Νοσοκομείου Πύργου όσο και του ΚΕΦΙΑΠ, διεκδικεί η Διοίκηση του Γ.Ν. Ηλείας, μέσω του νέου προγράμματος κοινωφελούς εργασίας που ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει άμεσα η κυβέρνηση.

Πρόκειται για 4.000 προσλήψεις ανέργων, 12μηνης κοινωφελούς εργασίας μέσω προγράμματος ταχείας κάλυψης θέσεων νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού στα νοσοκομεία και στις άλλες δομές του συστήματος υγείας, που θα χρηματοδοτηθούν από την πρώτη δόση που κατέβαλαν οι υπερθεματιστές του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες. Μάλιστα στόχος είναι οι τοποθετήσεις να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η λίστα με το προσωπικό που έχει ανάγκη το Γ.Ν. Ηλείας και η οποία εστάλει στη Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ, περιλαμβάνει τις εξής ειδικότητες:

Για το Νοσοκομείο Πύργου: Νοσηλευτές ΠΕ, ΤΕ, βοηθούς Νοσηλευτών ΔΕ, Τραυματιοφορείς ΥΕ, Τεχνικούς Ιατρικών Εργαστηρίων ΤΕ, Παρασκευαστών ΔΕ, Ραδ.- Ακτινολογίας ΤΕ, Χειριστών Ιατρ. Συσκευών ΔΕ, Ακτονοφυσικών ΠΕ, Κλητήρων ΥΕ, Οδηγών ΔΕ, Χειριστών Η/Υ ΔΕ, Διοικητικού Οικονομικού ΠΕ, Διοικητικού Λογιστικού ΤΕ, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΠΕ.

Για το ΚΕΦΙΑΠ: Φυσίατρο, Παιδονευρολόγο ή Παιδοψυχίατρο, Νοσηλευτές, Φυσικοθεραπευτές, Εργοθεραπευτές, Λογοθεραπευτές, Κοιν. Λειτουργούς, Ψυχολόγους, Ειδικούς Παιδαγωγούς, Τραυματιοφορείς, Βοηθούς Θαλάμων, Διοικητικό Προσωπικό.

Πρόκειται για πρόγραμμα ύψους 48 εκ. ευρώ,12μηνης διάρκειας, για 4.000 νοσηλευτές και προσωπικό τεχνικής υποστήριξης. Πιο συγκεκριμένα οι 3.000 θέσεις θα αφορούν σε νοσηλευτικό προσωπικό για νοσοκομεία, ΠΕΔΥ και Κέντρα Υγείας, 700 θέσεις σε διάφορες ειδικότητες όπως οδηγούς Κέντρων Υγείας, τραυματιοφορείς, παρασκευαστές εργαστηρίων κ.λπ. Τέλος οι 300 θέσεις θα αφορούν σε οργανισμούς, εποπτευόμενους από το Υπουργείο Υγείας, όπως ο ΕΟΦ, το ΕΚΕΑ, το ΚΕΘΕΑ, ο ΟΚΑΝΑ, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα υποστελέχωσης και θα ενισχυθούν σημαντικά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος