FOLLOW US: facebook twitter

Νέα αρχή για το Υποθηκοφυλακείο Λεχαινών: Ξεκίνησε από χθες την λειτουργία του ως έμμισθο

Ημερομηνία: 23-01-2018 | Συντάκτης:

Ξεκίνησε από χθες, Δευτέρα 22 Ιανουαρίου, να λειτουργεί ως έμμισθο το Υποθηκοφυλακείο και Κτηματολογικό Γραφείο Μυρτουντίων, στα Λεχαινά Ηλείας (οδός Σπηλιοπούλου 2 και Πολυτεχνείου), ως τμήμα του Υποθηκοφυλακείου Αμαλιάδας. Σε συνεργασία με όλες τις Αρχές της περιοχής, το αρχείο μεταφέρθηκε και αρχειοθετήθηκε σε χώρο που εξασφαλίζει την εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας και τακτοποιούνται με γοργούς ρυθμούς οι εκκρεμότητες, ώστε να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των συναλλαγών.

Η προϊσταμένη της γραμματείας του Ειρηνοδικείου Αμαλιάδας κ. Αθηνά Λιακοπούλου και η προϊσταμένη του Διοικητικού Οικονομικού Υποθηκοφυλακείου Αμαλιάδας Λεχαινών – Βάρδας κ, Βασιλική Τσερεγκούνη, εκφράζουν σε ανακοινωσή τους τις ευχαριστίες τους:

«Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως  τους: Δήμαρχο και Αντιδήμαρχο Ανδραβίδας-Κυλλήνης κκ. Ναμπίλ-Ιωσήφ Μοράντ και Ανδρέα Μίγκο, τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αμαλιάδας κ. Αθανάσιο Θεοδόση, αλλά και τους επαγγελματίες και ιδιώτες της περιοχής, που εργάστηκαν εθελοντικά για την ασφαλή μεταφορά και τακτοποίηση του αρχείου και την επαναλειτουργία του Υποθηκοφυλακείου και Kτηματολογικού γραφείου.

Επίσης ευχαριστούν ιδιαιτέρως τον βουλευτή κ. Μάκη Μπαλαούρα, που επί μήνες ήταν αρωγός μας και έγινε ο δίαυλος επικοινωνίας της Υπηρεσίας μας με τα αρμόδια Υπουργεία και τις Αρχές, προκειμένου το ιστορικό Υποθηκοφυλακείο να παραμείνει στα Λεχαινά και να λειτουργήσει ξανά με ασφάλεια.»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος