FOLLOW US: facebook twitter

Μπουνιές στα Δικαστήρια της Πάτρας στην δίκη για το φονικό στου Κλινδιά το 2013

Ημερομηνία: 10-03-2017 | Συντάκτης:

egklima-kleindia-dikastiria-bounies

Επιτέθηκαν στον 23χρονο που σκότωσε τον 33χρονο Β. Αβράμη

Χαμός έγινε το πρωί της Τετάρτης στα δικαστήρια, στο Εφετείο της Πάτρας όταν 23χρονος που κατηγορείται για φόνο δέχθηκε την επίθεση των συγγενών του δολοφονημένου. Πρόκειται για την υπόθεση της άγριας δολοφονίας του 33χρονου Βασίλη Αβράμη το 2013 στον Κλινδιά που συγκλόνισε  την τοπική κοινωνία αλλά και όλη την Ηλεία.

Μόλις εμφανίστηκε ο 23χρονος στα Δικαστήρια Πάτρας, συγγενείς του δολοφονημένου έπεσαν πάνω του και χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να αποτραπούν τα χειρότερα.

Πάνω από  δέκα αστυνομικοί επιστρατεύτηκαν για να απομακρύνουν τους συγγενείς, ενώ λίγο αργότερα ακολούθησε άλλη συμπλοκή αυτή τη φορά με τους συγγενείς του δράστη.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η άγρια δολοφονία έγινε μέσα στο σπίτι του θύματος  όταν ο δράστης,  διαπληκτίστηκε μαζί του. Οι δύο άνδρες μιλούσαν σε έντονο ύφος στην κουζίνα την ίδια ώρα που στα διπλανά δωμάτια κοιμόντουσαν τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, η σύζυγος, τα δύο παιδιά, ηλικίας 4 και 1 έτους, και οι γονείς του. Αιτία του κακού  ήταν μια διαμάχη για κάποια γουρούνια ελευθέρας βοσκής του που σύμφωνα με τον δράστη ανήκουν στον παππού του.

Κατά τη διάρκεια του τσακωμού ο δράστης πυροβόλησε το θύμα μία φορά στο πρόσωπο και συγκεκριμένα στο μάτι με κυνηγετικό όπλο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Κατόπιν τράπηκε σε φυγή, ενώ γείτονες είπαν αργότερα ότι τον είδαν να απομακρύνεται με ταχύτητα προς το δάσος της Φολόης. Τον άτυχο άνδρα βρήκε μέσα σε λίμνη αίματος ο 4χρονος γιος του. Ο μικρός μπήκε στην κουζίνα και βρήκε τον πατέρα του νεκρό και αμέσως φώναξε τη μητέρα του και τον θείο του, που μένει ακριβώς δίπλα, για να δουν τι είχε συμβεί.  Οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν σπαρακτικές. Ολοι λύγισαν στην εικόνα του άτυχου άνδρα ο οποίος έφερε μεγάλο τραύμα στο μάτι από πυροβόλο όπλο.

 Η δίκη αναβλήθηκε λόγω απουσίας του δικηγόρου Πολιτικής Αγωγής.

Ο άτυχος Βασίλης Αβράμης, ήταν γόνος πολύτεκνης οικογένειας με εφτά παιδιά συνολικά, ο ίδιος είχε δύο αγόρια ένα περίπου ενός έτους και ένα τεσσάρων. Στο χωριό ζούσε μαζί με τους γονείς του την δική του οικογένεια και την οικογένεια του αδερφού του στο ίδιο σπίτι, στην ίδια αυλή. Σε αυτή την αυλή την ημέρα του φονικού, συγκλόνιζαν οι σπαρακτικές κραυγές της γυναίκας και της αδερφής του, που μάταια ζητούσαν από το Βασίλη να σηκωθεί από το έδαφος που κείτονταν νεκρός.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος