FOLLOW US: facebook twitter

Μπάσκετ-Κόροιβος / Καλαμπάκος: «Ωραίο θέαμα και παραμονή»

Ημερομηνία: 06-10-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

koroivos

Σήμερα με ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για το κύπελλο

Στους στόχους του Κοροίβου ενόψει της νέας σεζόν αναφέρθηκε ο Ντίνος Καλαμπάκος, τονίζοντας πως το συγκρότημα της Αμαλιάδας θα επιδιώξει να παίξει ωραίο, θεαματικό μπάσκετ και φυσικά να παραμείνει στην Basket League.

«Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους αθλητές και τους συναδέλφους να έχουμε μια καλή χρονιά, με υγεία και να απολαύσουμε ωραίο μπασκετικό θέαμα, με γεμάτα γήπεδα,  άμιλλα και αθλητικό πολιτισμό. Είναι μεγάλη πρόκληση για μένα η Basket League, όπως και για τα περισσότερα παιδιά που φέτος απαρτίζουν το ροστερ μας. Δώσαμε έμφαση στους νέους αθλητές και προσπαθούμε να χτίσουμε μια καινούρια ομάδα με φιλοσοφία και στόχο το ωραίο μπασκετικό θέαμα. Είναι πολύ σημαντικό που ο Κόροιβος έχει σταθερό μπασκετικό κοινό, που γεμίζει το κλειστό της Αμαλιάδας σε κάθε αγώνα και δεν είναι καθόλου τυχαίο που βρίσκεται πολύ ψηλά στην πληρότητα του γηπέδου στην Basket League.», είπε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο κόουτς του Κοροίβου.

«Στόχος μας είναι φυσικά η εξασφάλιση της παραμονής  στην κατηγορία και η δημιουργία μιας σταθερής υπεραξίας του Κόροιβου. Ξεκινήσαμε λίγο αργά την προετοιμασία και με προβλήματα τραυματισμών σε βασικούς παίκτες, αλλά προσπαθούμε να βρούμε τον ρυθμό μας ώστε να έχουμε ένα ομοιογενές σύνολο στον συντομότερο χρόνο».

Από την πλευρά των παικτών, ο αρχηγός Αντώνης Μιχάλογλου: «Είμαστε μια ομάδα χτισμένη από το μηδέν. Με αρκετούς παίχτες που έχουμε ξαναδουλέψει με τον κόουτς Καλαμπάκο και ξέρουμε τι ζητάει από τον καθένα. Χωρίς κάποιον “έμπειρο” στο ροστερ αλλά με νέα παιδιά που θέλουμε να αρπάξουμε την ευκαιρία της μεγάλης κατηγορίας. Κάνουμε πολύ μεγάλη προσπάθεια πρωί-απόγευμα με όλο το προπονητικό team να καλύψουμε το χαμένο έδαφος της “καθυστερημένης”  προετοιμασίας και ήδη βλέπουμε τα πρώτα αποτελέσματα.

Στόχος μας είναι φυσικά να κρατήσουμε τον Κόροιβο στην Α1 και να παίξουμε ελκυστικό και γρήγορο μπάσκετ για τον κόσμο μας που αγαπάει την ομάδα και γεμίζει το κλειστό. Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ να επιστρέψουν γρήγορα οι τραυματίες, να είμαστε γεροί από εδώ και στο εξής και στο τέλος της σεζόν να έχουμε πετύχει τους στόχους μας»!

Για ό,τι καλύτερο στο ΟΑΚΑ

Στο μεταξύ σήμερα οι «μπλε» θα αντιμετωπίσουν στον ΟΑΚΑ την ΑΕΚ κόντρα στην οποία θα επιδιώξουν το καλύτερο δυνατό, στο πλαίσιο του κυπέλλου Ηλείας.

koroivos1

Πάει για sold out με Ολυμπιακό

Ανάρπαστα τείνουν να γίνουν τα «μαγικά» χαρτάκια για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό (Σάββατο – ώρα 6.30μμ), καθώς το ενδιαφέρον των Ηλείων φιλάθλων είναι τεράστιο.

Μάλιστα το sold out είναι θέμα χρόνου, αφού ελάχιστα είναι τα εισιτήρια που έχουν απομένει για το ματς με τον πρωταθλητή.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος