FOLLOW US: facebook twitter

Μπάσκετ/Κόροιβος: Παπαδιονυσίου σε πρώτο πλάνο

Ημερομηνία: 04-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Την ανανέωση των Μιχάλογλου και Σαχπατζίδη έχει σε πρώτο πλάνο ο Κόροιβος, ο οποίος θέλει να διατηρήσει μεγάλο μέρος του κορμού του και παράλληλα να προσθέσει ποιοτικές λύσεις. Ο Κόροιβος θέλει να διατηρήσει τον βασικό κορμό της περσινής σεζόν προκειμένου ο Ντίνος Καλαμπάκος να μπορέσει να χτίσει πάνω σε αυτόν ώστε να έχει ακόμα καλύτερη πορεία τη νέα σεζόν.

Οι δύο πρώτοι που θα κληθούν να ανανεώσουν τα συμβόλαια τους είναι ο Γιάννης Σαχπατζίδης και o Αντώνης Μιχάλογλου, όπου για την περίπτωση του πρώτου έχετε ενημερωθεί με σχετικό ρεπορτάζ από το basketblog.gr. Ο Σαχπατζίδης στα 24 του θεωρείται ένα από τα ταλέντα της ομάδας από την Αμαλιάδα ενώ η περίπτωση του Μιχάλογλου αποτελεί μία από τις σταθερές στο ρόστερ της ομάδας.

Την ίδια ώρα, ενδιαφέρον έχει υπάρξει και για τον Στάθη Παπαδιονυσίου του Αίολου Αστακού. Με δεδομένο ότι ο Αίολος δεν θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν, ο 24χρονος γκαρντ (1,95μ,) φαίνεται πως απασχολεί τους Ηλειούς. Την περασμένη σεζόν ο Παπαδιουνσίου είχε 5,4 πόντους και 1,1 ασίστ σε 30 αγώνα στην Α2, όντας ένας από τους κομβικούς παίκτες της ομάδας, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει και τη φανέλα της ΑΕΚ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος