FOLLOW US: facebook twitter

Μπάντμιντον/Φιλαθλητικός: Χάλκινη η Διαμαντοπούλου

Ημερομηνία: 14-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Σταυρούλα Διαμαντοπούλου με το χάλκινο μετάλλιο.

 

Mε ένα ακόμη πανελλήνιο μετάλλιο στις αποσκευές του γύρισε ο Φιλαθλητικός από την Θήβα την περασμένη Κυριακή. Εκεί διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των U-11 στο οποίο συμμετείχαν ομάδες από την Νότια Ελλάδα και ανάμεσα σε 70 περίπου αθλητές η μικρή Σταυρούλα Διαμαντοπούλου κατάφερε στον στόχο της που ήταν να ανέβει στο βάθρο των νικητών.

Η αθλήτρια του Φιλαθλητικού αγωνίστηκε εξαιρετικά με ιδιαίτερο πάθος και ωριμότητα για την ηλικία της και έκανε την υπέρβαση κάτι που ήταν και ο στόχος της για φέτος. Δηλαδή η κατάκτηση ενός μεταλλίου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Εκτός από το χάλκινο μετάλλιο της Διαμαντοπούλου είχαμε τις 8αδες των Αλέξανδρου Σπυρόπουλου, της Χαρούλας Βλαχαντώνη, της Ξένιας Βασιλοπούλου και της Γεωργίας Παναγιωτακοπούλου που από μόνες τους συνιστούν μεγάλη επιτυχία αφού στις λεπτομέρειες δεν πανηγυρίστηκαν και άλλα μετάλλια.

Η ομάδα U-11 του Φιλαθλητικού.

 

Επίσης πολύ καλή παρουσία είχαν και τα υπόλοιπα παιδιά της αποστολής που 10 από τα 12 κατάφεραν να προκριθούν και από τους ομίλους και να μπουν στις 16αδες των ταμπλώ. Πρόκειται για τους Κωνσταντίνα Θάνου, Ελευθερία Λύκου, Γρηγορία Λαμπροπούλου, Αγγελική Αλικάκη, Χαρη Δρακόπουλο, τον Δημήτρη τον Βλαχαντώνη και τον βενιαμίν της ομάδας τον Χρήστο Παναγιωτακόπουλο.

 

Π. Τσόκος: «Ικανοποιημένος από τα παιδιά»

Ο προπονητής του Φιλαθλητικού, Πάνος Τσόκος, μας είπε σχετικά: «Καμιά φορά την επιτυχία από την αποτυχία χωρίζει μια κλωστή. Θεωρώ ότι ήταν στις δυνατότητες μας περισσότερα μετάλλια, απλά κάποιες συγκυρίες, η κούραση από το ταξίδι  και τα τερτίπια της κλήρωσης δεν μας επέτρεψαν κάτι καλύτερο. Είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά. Συνεχίζουμε ακάθεκτοι”.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος