FOLLOW US: facebook twitter

Μονάδα Εμφραγμάτων Νοσοκομείου Πύργου: 20 χρόνια… στην καρδιά σας

Ημερομηνία: 18-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

Ένα ξεχωριστό επετειακό αφιέρωμα για τα 20 χρόνια λειτουργίας της Μονάδας Εμφραγμάτων του Νοσοκομείου Πύργου, οργανώνει το προσωπικό της, το Σάββατο 26 Ιουνίου στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο.

Μια Μονάδα που ξεκίνησε τη λειτουργία της στις 4 Ιουλίου το 1998 με Διευθυντή τον Διονύσιο Ράλλη και ιατρούς τους Αθανάσιο Κατσιώλη και Άννα Ζήκα και προϊσταμένη την Σοφία Λεωνίδου.

Στη μονάδα έχουν νοσηλευθεί 11.500 χιλιάδες περιστατικά από όλο το νομό καθώς και από επισκέπτες όχι μόνο από την από την Ελλάδα αλλά και από όλο τον κόσμο.

Η Διευθύντρια Άννα Ζήκα και οι καρδιολόγοι της Μονάδας Εμφραγμάτων Μαρία Κούλη, Βιργινία Λινάρδου, Νικόλαος Αποστολόπουλος, Θεοδώρα Δημήτρουλα και Αλεξάνδρα Γεωργακοπούλου θα παρουσιάσουν καρδιολογικά θέματα.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχει η ομάδα των μαθητών του 3ο Γυμνάσιου Πύργου με την ταινία μικρού μήκους «μην κλαις γιέ μου θα τα λέμε στο messenger» που βραβεύτηκε στο διαγωνισμό της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας.

Την ταινία θα παρουσιάσουν οι δημιουργοί της : Πυλαρινού Ειρήνη, Παναγόπουλος Ανδρέας, Σιδέρης Νίκος, Τζιράχου Λένια, Φραγκογιαννοπούλου Αντωνία, Σμαρνάκη Αναστασία, Χαμάκος Χρήστος και οι καθηγήτριες Ηλιοπούλου Ανδριάνα και Γεωργούλια Νέλλη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος