FOLLOW US: facebook twitter

Μοιρασιά στο Λαντζόι

Ημερομηνία: 30-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

xenofon

Ενιπέας-Ξενοφών  0-0

Ενιπέας και Ξενοφών έμειναν στο μηδέν, χθες στο Λαντζόι. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο α΄ ημίχρονο και στο πρώτο δεκάλεπτο δημιούργησαν τρεις ευκαιρίες για γκολ. Μόλις στο 1ο λεπτό ο Σταματελάτος σούταρε μέσα από την περιοχή και απέκρουσε ο Κουτρουμπής, στο 5΄  ο Μπακάλης βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Κουτρουμπή αλλά ο γκολκίπερ του Ξενοφώντα απέκρουσε και στη συνέχεια της φάσης ο Παπαγεωργίου σούταρε πάνω από τα δοκάρια. Και στο 7΄ ένα σουτ του Δαλαβούρα είχε την ίδια τύχη. Ο Ξενοφών απείλησε στο 25΄ όταν σε εκτέλεση κόρνερ του Μιλοσέφσκι, ο Κωνσταντόπουλος είχε σουτ μέσα από την περιοχή στο οριζόντιο δοκάρι.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 65΄  η μπάλα χτύπησε στο χέρι του πεσμένου στο έδαφος Μπάμπη Κύτταρη και ο διαιτητής το θεώρησε ακούσιο, γεγονός που έφερε τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων. Και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ήταν η σειρά του Ενιπέα να διαμαρτυρηθεί, όταν ο Μπακάλης βγήκε στη πλάτη της άμυνας και σκόραρε αλλά ο βοηθός Γιαννακόπουλος υπέδειξε οφσάιντ.

Ενιπέας: Κατελούζος, Δαλαβούρας, Γκουβέρος (77΄ Οικονομίδης), Δ. Τσίγκρηλας, Κωτσάκης, Κύτταρης, Μπακάλης, Μπιλάι, Σταματελάτος (72΄ Λιαμπότης), Παπαγεωργίου (63΄ Π. Τσίγκρηλας), Τριανταφύλλης.

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Μυλωνάς, Πλατανίτης, Αναμουρλίδης, Τσάμπρας (70΄ Ζούλης), Δαβουρλής, Μπακατσέλος, Δημάκης (37΄ λ.τρ. Παναγόπουλος), Μπάρκας, Μιλοσέφσκι, Κωνσταντόπουλος (68΄ Ζαπάντης).

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος