FOLLOW US: facebook twitter

Μοιρασιά στη Σπιάντζα

Ημερομηνία: 14-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

thiella

Α1 Κατηγορία- Dedalos Security

Θύελλα Πύργου- ΑΠΟ Κουρτεσίου 2-2

Η Θύελλα είχε προηγηθεί με 2-0 και ισοφαρίστηκε μέσα σε 2 λεπτά!

Θύελλα και ΑΠΟ Κουρτεσίου μοιράστηκαν τους βαθμούς χθες το απόγευμα στο γήπεδο της Σπιάντζας. Η ομάδα του Αλέκου Τομαρόπουλου, έφτασε κοντά στο τρίποντο καθώς προηγήθηκε 2-0 στο 76΄ αλλά αυτή του Δημήτρη Κουρή βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και έφτασε στην ισοφάριση με δύο γκολ στο 82΄ και 84΄. Στο α΄ ημίχρονο η κατοχή ήταν μοιρασμένη, με τις δύο ομάδες να παίζουν ανοιχτό ποδόσφαιρο, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απείλησαν περισσότερο. Συγκεκριμένα, στο 7ο λεπτό ο Κώστας Καπώνης αστόχησε σε τετ-α-τετ με τον Πλατή, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 30΄, μετά από λάθος της άμυνας, δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα της Θύελλας, σε σουτ από δεξιά μέσα στην περιοχή. Τρία λεπτά μετά, ο Μούζος είχε κεφαλιά ελάχιστα άουτ, μετά από εκτέλεση κόρνερ. Η Θύελλα ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη αξιόλογη φάση που δημιούργησε, στο 40΄, με πλασέ του Θεοδωρόπουλου, μετά από κάθετη πάσα του Παργινού.

Τρία γκολ στο τελευταίο τέταρτο

Στην επανάληψη, και ειδικότερα στο 50΄, ο Ανδρέας Κωστόπουλος σούταρε έξω από την περιοχή και ο Πλατής έπεσε στη δεξιά του γωνία και έδιωξε σε κόρνερ. Στο 63΄ ο Κατελούζος, από πλευράς Θύελλας,  σούταρε ελάχιστα άουτ και στο 76΄ ο Παργινός με ατομική προσπάθεια διπλασίασε τα τέρματα για τους γηπεδούχους. Ο ΑΠΟΚ όμως αντέδρασε και σε δύο λεπτά σκόραρε δις. Στο 82΄ ο Καπώνης σούταρε δυνατά έξω από την περιοχή, η μπάλα προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Ανδρέας Κωστόπουλος με κεφαλιά, μείωσε σε 2-1. Και δύο λεπτά μετά, ο Κράγκαρης, έβγαλε σέντρα από αριστερά, ολιγώρησε η άμυνα της Θύελλας και ο Κακαφώνης με σουτ από το ύψος του πέναλτι χάρισε πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του.

Καλύτεροι από τη Θύελλα οι Τζουβάνης, Παργινός και από τον ΑΠΟΚ οι Α. Κωστόπουλος, Καπώνης, Κράγκαρης.

Οι συνθέσεις

ΘΥΕΛΛΑ: Πλατής, Σκουρής, Καρανάσης, Δημητρόπουλος, Σαΐνης, Τζουβάνης, Κατελούζος (65’ Κότσι), Νεοφώτιστος, Θεοδωρόπουλος (90’+ Μπλάθρας), Παργινός (79’ Τριγάζης), Γιούρτας.

ΑΠΟΚ: Πετρόπουλος, Φιλιππακόπουλος (58’ Τσιβγινίδης), Βανζέι, Μούζος, Π. Κωστόπουλος, Μπιτούνης (79’ Κουργιαλάς), Α. Κωστόπουλος, Κουργιαλάς, Αποστολόπουλος, Κ. Καπώνης, Κράγκαρης.

* Το ΔΣ, ο προπονητής, οι φίλαθλοι και οι παίκτες του ΑΠΟΚ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους Ανδρέα και Πέτρο Κωστόπουλο για το χαμό του αγαπημένου τους πατέρα.

 

Κώστας Πλιάγκος

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος