FOLLOW US: facebook twitter

Μοιραίος περίπατος για 58χρονη

Ημερομηνία: 17-02-2017 | Συντάκτης:

troxaio-vroxitsa

Παρασύρθηκε πεζή από αγροτικό φορτηγάκι στη Βροχίτσα η Μαρία Μόσχοβα

Την τελευταία της πνοή στο δρόμο που συνήθιζε καθημερινά να περπατά, άφησε η 58χρονη Μαρία Μόσχοβα του Βασιλείου από τον Αμπελώνα. Παρασύρθηκε από το αγροτικό φορτηγάκι που οδηγούσε ένας 70χρονος το μεσημέρι της Τσικνοπέμπτης στο δρόμο από Κουζούλι προς Βροχίτσα και μαζί της μια φίλη της που τραυματίστηκε ελαφρά. Η 58χρονη ήταν μητέρα τριών αστυνομικών, εκ των οποίων οι δύο υπηρετούν στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας και ο τρίτος στη Σάμο.

Το κακό συνέβη λίγα λεπτά μετά τις τέσσερις χθες το μεσημέρι. Οι δύο γυναίκες περπατούσαν όπως έκαναν συχνά, από το Κουζούλι προς τη Βροχίτσα με σκοπό να επιστρέψουν προς τον Αμπελώνα που είναι το σπίτι τους. Ο 70χρονος σύμφωνα με πληροφορίες παρέσυρε με το φορτηγάκι του τις δύο γυναίκες που περπατούσαν στην άκρη του δρόμου, με αποτέλεσμα η 58χρονη να αφήσει την τελευταία της πνοή πέφτοντας στην άσφαλτο και πιο δίπλα να πέσει τραυματισμένη η φίλη της. Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός εκείνη την ώρα δεν σταμάτησε αλλά επέστρεψε στο σημείο λίγα λεπτά αργότερα με το γιο του. Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο που μετέφερε τις δύο γυναίκες στο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατο της 58χρονης, ενώ πολύ ελαφρύς αποδείχθηκε ο τραυματισμός της φίλης της. Στο νοσοκομείο οδηγήθηκε και ο 70χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, προκειμένου να γίνει λήψη αίματος για να εξεταστεί

Η είδηση του θανάτου της Μαρίας Μόσχοβα προκάλεσε σοκ τόσο στην τοπική κοινωνία, όσο και στους κόλπους της τοπικής Αστυνομίας. Ο γιος της Χρήστος υπηρετεί ως υποδιοικητής στην Τροχαία Πύργου, ενώ ο δεύτερος γιος της Νίκος στο Επιτελείο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας.

troxaio-vroxitsa1


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος