FOLLOW US: facebook twitter

Μιχάλης Κατρίνης: Να μην βυθιστούν οι ελπίδες των αγροτών της Ηλείας

Ημερομηνία: 28-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αγροτικά, Νέα, Πολιτική

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που εκδηλώθηκαν σε όλη την Ηλεία, έπληξαν κυρίως τους αγρότες που είδαν σημαντικό κομμάτι των καλλιεργειών τους σε καρπούζι, ντομάτα, πιπεριά, σταφίδα και άλλα προϊόντα να βυθίζονται κάτω από το νερό.

Είδαν, όμως, κυρίως να βυθίζονται οι ελπίδες τους για μια αποδοτική χρονιά που θα τους βοηθούσε να ανασάνουν οικονομικά, μαζί με όλη την οικονομία του νομού.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες πρέπει να κινηθούν τάχιστα και να καλύψουν όλο το εύρος των ζημιών. Σε κάθε άλλη περίπτωση, αρκετοί παραγωγοί του νομού μας θα δυσκολευθούν να καλλιεργήσουν και πάλι.

Μία ημέρα μετά τη διθυραμβική εξαγγελία για τη ‘’ρύθμιση των αγροτικών δανείων’’ από τους αρμόδιους υπουργούς, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και η διοίκηση του ΕΛΓΑ πρέπει να αντιμετωπίσουν άμεσα την καταστροφή.

Οποιαδήποτε ολιγωρία ή αμέλεια θα μεγαλώσει τον αριθμό των αγροτών με χρέη και θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο μια δύσκολη χρονιά για την Ηλεία.

Τώρα είναι η ώρα των πράξεων και των αποδείξεων. Ας κινηθούν όλοι, ιδιαίτερα οι έχοντες την ευθύνη, γρήγορα και ανακουφιστικά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος