FOLLOW US: facebook twitter

Μικτή Νέων: Συγχαρητήρια από Χρυσανθακόπουλο, και Άρη Κουλούρη

Ημερομηνία: 10-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο προπονητής των Μικτών Ηλείας, Αντώνης Χρυσανθακόπουλος, με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΣ Ηλείας, τόνισε πως η προσπάθεια ανταμείφθηκε με την πρόκριση της Μικτής Νέων στους 16 του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων: «Η επίμονη προσπάθεια όλων μας  για μεγάλο χρονικό διάστημα μας έδωσε αυτή την πρόκριση – επιτυχία. Στον όμιλό μας αντιμετωπίσαμε ισάξιες ομάδες και ο αγώνας ήταν δύσκολος· με επιμονή και υπομονή δουλέψαμε πολύ με τα παιδιά, διορθώσαμε τα λάθη μας και καταφέραμε αυτό το αποτέλεσμα. Θα συνεχίσουμε με περισσότερη επιμονή και δουλειά ώστε να καταφέρουμε  να φέρουμε και άλλες διακρίσεις στον Νομό μας γιατί το αξίζει και το χρειάζεται.  Καλή χρονιά γεμάτη υγεία και διακρίσεις».

Άρης Κουλούρης: «Συγχαρητήρια για την πρόκριση»

Αλλά και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηλείας, Άρης Κουλούρης, με δική του τοποθέτηση, συνεχάρη την ομάδα για την επιτυχία: «Θέλω να εκφράσω δημόσια τα συγχαρητήριά μου στην Μικτή Ομάδα Νέων για την άξια και δίκαιη πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Πρωτίστως στους ποδοσφαιριστές τους μεγάλους πρωταγωνιστές καθώς επίσης στον Ενωσιακό μας προπονητή κ. Αντώνη Χρυσανθακόπουλο που επί σειρά ετών με ζήλο και υπευθυνότητα στηρίζει την προσπάθεια της Ένωσης για τις ομάδες υποδομής της.

Επίσης στην Τεχνική Επιτροπή της ΕΠΣ Ηλείας (κ. Σπήλιο Καπώνη, κ. Ηλία Παρασκευόπουλο και κ. Ορφέα Παπαζαφειρόπουλο) και στην ψυχή των Μικτών τον φροντιστή κ. Σάκη Φιντριλή που προσφέρει τις υπηρεσίες του και είναι πάντα κοντά στα παιδιά. Στους γονείς που συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια των παιδιών και αφιερώνουν πολύτιμο χρόνο από τις υποχρεώσεις τους.

Είμαι σίγουρος πως αυτή τη διάκριση τα παιδιά την αφιερώνουν στον κ. Γιώργο Παναγιωτακόπουλο που δυστυχώς λόγω του ατυχήματός του δεν κατόρθωσε να είναι μαζί τους όπως πάντα και να μοιραστεί την χαρά τους.

Τους ευχαριστώ λοιπόν όλους για αυτή τους την επιτυχία και εύχομαι καλή χρονιά και υγεία σε όλους και ιδιαίτερα στα παιδιά καλή πρόοδο στο σχολείο τους και πάντα επιτυχίες· να συνεχίσουν αυτό που ξεκίνησαν και να τα καμαρώνουμε ποδοσφαιριστές σε Εθνικές κατηγορίες».

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος