FOLLOW US: facebook twitter

Μια παιδική κούκλα κινητοποίησε τις αρχές!: Πάλευαν για 4 ώρες σε κανάλι του ΓΟΕΒ μετά από πληροφορία για πιθανό πτώμα

Ημερομηνία: 17-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Κοινωνία, Νέα

Η κινητοποίηση των αρχών στο Λευκοχώρι Γαστούνης για περίπου τέσσερις ώρες, μετά από ενημέρωση που υπήρξε για πιθανό πτώμα μέσα σε κανάλι του ΤΟΕΒ δεν επιβεβαίωσε τα πιο ευφάνταστα σενάρια.

Αφού πρώτα διεκόπη η ροή του νερού πυροσβέστες επιχείρησαν με εξοπλισμό να ανασύρουν αυτό που έβλεπαν ως σκιά από την επιφάνεια στο βάθος του καναλιού.

Λίγο πριν από τις τέσσερις το μεσημέρι αντί για πτώμα όπως αρχικά είχε αναφερθεί ανέσυραν από το κανάλι μία παιδική κούκλα.

Η κινητοποίηση ξεκίνησε όταν υδραυλικός θέλησε να ερευνήσει τα αίτια της περιορισμένης ροής του νερού στο κανάλι.

Με τον εξοπλισμό ειδικής μικρόκάμερας, έλεγξε το σημείο και είδε κάτι που έμοιαζε με άνθρωπο, έχοντας χέρια, πόδια και μαλλιά. Από εκείνη την ώρα άρχισε να εξελίσσεται το … “θρίλερ” με την κινητοποίηση των αρχών.

Μετά από αρκετές ώρες και αφού υποχώρησε αρκετά η στάθμη του νερού, οι πυροσβέστες με αρπάγιο κατάφεραν να ανασύρουν… την κούκλα…

Να σημειώσουμε πως στο σημείο βρέθηκαν ο αναπληρωτής Αστυνομικός Διευθυντής Βαγγέλης Αναγνωστάκης με τον αστυνομικό διευθυντή του Επιτελείου της ΑΔ Ηλείας Θωμά Καραχάλιο και αστυνομικοί απο την Ασφάλεια Αμαλιάδας και το Α.Τ. Πύργου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος