FOLLOW US: facebook twitter

Μητέρα σκότωσε τον 7χρονο γιο της

Ημερομηνία: 29-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Μια 36χρονη μητέρα σκότωσε τον 7χρονο γιο της με μαχαίρι στο Κιόνελι στα κατεχόμενα της Κύπρου και ακολούθως προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Το στυγερό έγκλημα αποκαλύφθηκε νωρίς το βράδυ της Δευτέρας όταν ο πατέρας της παιδοκτόνου πήγε στο σπίτι της και αντίκρισε τη σορό του εγγονού του.

Ο άντρας λιποθύμησε όταν είδε το αποτρόπαιο θέαμα και μεταφέρθηκα στο νοσοκομείο, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν τα κατάφερε και πέθανε.

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης της περιοχής η 36χρονη βρίσκεται σε διάσταση με το σύζυγό της και φέρεται να είπε ότι μαχαίρωσε το παιδί επειδή εκείνος της είπε ότι θα διεκδικήσει την κηδεμονία.

Η 36χρονη φέρεται να μαχαίρωσε το γιο της και στη συνέχεια να ξάπλωσε δίπλα του. Μάλιστα τα ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο 7χρονος έμεινε για ώρες τραυματισμένος πριν φύγει από τη ζωή.

Την επόμενη ημέρα όταν διαπίστωσε τι έκανε, η 36χρονη φέρεται να προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Συγκεκριμένα φέρεται να αυτοτραυματίστηκε στην καρδιά και στο λαιμό και γι’ αυτό μεταφέρθηκε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο νοσοκομείο Λευκωσίας όπου της έγιναν εξετάσεις.

Η 36χρονη δράστης που φέρεται να έχει ομολογήσει κρατείται με διάταγμα τριήμερης κράτησης.

Πηγή: Φιλελεύθερος 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος