FOLLOW US: facebook twitter

Με Τσουραπά, Βύτανο το ψηφοδέλτιο

Ημερομηνία: 01-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

stadio-kosmos-gipedo

Δεν επεφύλαξε εκπλήξεις η ανακοίνωση του ψηφοδελτίου του προέδρου Άρη. Ο Γιώργος Τσουραπάς είχε ανακοινώσει από μόνος του την υποψηφιότητα. Ο Δημήτρης Βύτανος από υποψήφιος του Μαρίνου κατέληξε υποψήφιος του Κουλούρη (!). Ο Χρήστος Δημόπουλος έχει πάει από καιρό δίπλα στον Άρη. Οι εκπλήξεις ήταν ο Νικολακόπουλος, ο οποίος έχει την εταιρία Δαίδαλος χορηγό και φυσικά ο ειδικός σύμβουλος (!) του Άρη, Χαράλαμπος Μαραθιάς. Μάλιστα, το όνομα του τελευταίου δεν είχε διαρρεύσει.

*Πάντως, η στήλη είχε αποκαλύψει από το περασμένο Σάββατο τους δέκα στους έντεκα.

*Ο ανεξάρτητος Θύμιος Κλάδης, μπήκε ως αντίβαρο τον έτερο ανεξάρτητο, Πέτρο Σταθόπουλο, δηλαδή να παίρνει τους δυσαρεστημένους με τον άλφα ή βήτα υποψήφιο της παράταξης του Κουλούρη.

*Τώρα για τους αναπληρωματικούς και τους λοιπούς να πούμε πως κάποιοι υποψήφιοι «ξεγυμνώθηκαν» και από κατήγοροι της διοίκησης Κουλούρη , γίνανε υποψήφιοι. Σημεία των καιρών θα πείτε… Έτσι είναι αυτά.

Με ενιαίο ψηφοδέλτιο

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ, Άρης Κουλούρης, έκανε ολόκληρη καταστατική Γενική Συνέλευση πέρυσι στο Εργατικό Κέντρο, ώστε να πείσει τα σωματεία να αλλάξουν το εκλογικό σύστημα. Δεν… πήγαινε το ενιαίο ψηφοδέλτιο και πρότεινε παραταξιακό. Το πέρασε, βέβαια, με ισχνή πλειοψηφία. Όμως και οι νέες εκλογές γίνονται με ενιαίο ψηφοδέλτιο!

 

Ο Γκότσερ στην πεντάδα

Στην πεντάδα της αγωνιστικής είναι ο 23χρονος Αμερικανός γκαρντ του Κοροίβου, κορυφαίος της ομάδας των «Μπλε» στο παιχνίδι με την Κύμη. Τι ακριβώς έκανε σε αυτό το παιχνίδι ο Τόντρικ; Έπαιξε 40 λεπτά. Πέτυχε 15 πόντους, με 5/7 δίποντα, 1/4 τρίποντα και 2/2 βολές. Είχε 12 ριμπάουντ, 6 ασίστ και μόλις ένα λάθος. Αυτά έδειξε η στατιστική. Για μας κορυφαίος ήταν ο Χολ.

Κυρίαρχος ο Πανηλειακός

Με μια πειστική εμφάνιση ο Πανηλειακός κατανίκησε την ομάδα του Τραγανού, με καρέ τερμάτων κι απέδειξε πως είναι κυρίαρχος στην Α΄ τοπική. Χάθηκε η μπάλα στο «Μαρακανά» καθώς οι ερυθρόλευκοι ζωγράφιζαν, πετυχαίνοντας τη 19η φετινή νίκη τους. Ήδη η διαφορά έφτασε τους 12 πόντους , με τάσεις αυξητικές ως το φινάλε. MVP του αγώνα αναδείχτηκε ο Γιάννης Σωτηρόπουλος, όχι μόνον, γιατί πέτυχε με τρομακτικό σουτ, από έμμεσο του Βλαχόπουλου, το 3-0, αλλά για την αγωνιστικότητα και το πάθος που έδειξε. Στα καλά νέα για τον προπονητή Σπύρο Αντωνόπουλο, η επανεμφάνιση με αρκετό χρόνο συμμετοχής τόσο του Νιφορόπουλου όσο και του Μπεγλεκτσή.

*Στον πάγκο ήταν ακόμη οι Σακελλαρίου (γκολκίπερ), Βουργουντζής, Χατζηαράπης και Παναγόπουλος.

*Εντυπωσιακή η αφιέρωση του πρώτου γκολ στο Γιάννη Καπετανάκη , που όντας τραυματίας ήταν στην κερκίδα.

Ο άγριος κόσμος της Α΄τοπικής

Στα όσα αναφέραμε χθες θα συμπληρώσουμε σήμερα κι άλλα τινά προς γνώση αλλά και τέρψη του αναγνωστικού μας κοινού. Η Δόξα και ο Αλφειός παίζανε για δεύτερη φορά στη βδομάδα που πέρασε. Η ομάδα του Επιταλίου έχασε στο γκολ και τις δύο φορές. Είναι δε παραπονούμενη για τη διαιτησία και τις δύο φορές.

*Ο Εθνικός Αμπελοκάμπου είχε τρεις αγωνιστικές να δει το χρώμα της νίκης. Δε νίκησε ούτε αυτή τη φορά. Έφερε 0-0 στο γήπεδό του με το Βαρθολομιό.

*Παράλληλα, τα Λεχαινά έχουν εννέα αγωνιστικές να νικήσουν, αφού και προχτές έχασαν από τα Καβάσιλα, παρά τη συμμετοχή του 27χρονου Αχαιού, Παπαστεργίου, που ήρθε από τον Αίαντα.

*Μεγάλο το κατόρθωμα του Ντίνου Καπώνη να πετύχει τρία γκολ στο παιχνίδι του ΑΠΟΚ με τον Αίαντα. Ο καλός αυτός επιθετικός έφτασε τα 8 γκολ φέτος.

*Πριν δύο μέρες ο Θοδωρής Ανδριόπουλος έφερε στα Καβάσιλα το νεαρό Λόξα από τον Αστέρα. Ο Αμαλιαδίτης φορ πέτυχε δύο γκολ στα Λεχαινά και συνέβαλε στη νίκη της ομάδας του!

Νίκη παρμένη με ιδρώτα!

Στο τσακ ο Ολυμπιακός Ζαχάρως επικράτησε στη Μυρτιά του συνώνυμού του με 2-1. Η ομάδα της Μυρτιάς, που είναι ουραγός στη βαθμολογία της Α2 και παρατάχτηκε στο γήπεδο με 12 παίκτες, πάλεψε πολύ το παιχνίδι και προηγήθηκε στο σκορ στο 32΄ με τον Καρβουνιάρη. Η ομάδα του Σταύρου Μεντή που έπεσε σε ένα γήπεδο εν πολλοίς σε κακή κατάσταση, δυσκολεύτηκε αφάνταστα να ανατρέψει της εις βάρος της κατάσταση. Το πέτυχε με δύο γκολ του Κόσσυφα και του Φ. Αλεξανδρόπουλου αντίστοιχα. Ήταν μια νίκη ποτισμένη με ιδρώτα και άγχος. Η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος (-5) δέχτηκε γκολ από τους ουραγούς. Βλέπετε πως στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται.

Π.Κ.Τ.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος