FOLLOW US: facebook twitter

Με την πρώτη σταγόνα της βροχής…

Ημερομηνία: 13-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Με την πρώτη βροχούλα – και τις δυο φορές που έβρεξε –  το Κλειστό του Πύργου έμπασε νερά και πάνω στις κερκίδες και τα διαζώματα αλλά ακόμα και μέσα στον αθλητικό χώρο, οπότε δικαιολογημένη ήταν και η διαμαρτυρία των γονιών που τους είχε ζητηθεί να  καταβάλλουν εξτρά ένα αντίτιμο 4 ευρώ για την συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Βέβαια σύμφωνα με δήλωση του αντιδημάρχου Παντελή Αθανασόπουλου, κακώς είχε μεταφερθεί κάτι τέτοιο στους γονείς γιατί  «η συμμετοχή των συλλόγων στις λειτουργικές δαπάνες με την μορφή αντιτίμου, αναφέρεται και επιβαρύνει αυτούς και όχι τους γονείς των αθλητών, όπως κακώς έχει αιωρηθεί και μεταφερθεί. Χρήματα που σε καμία περίπτωση δεν θα καλύπτουν τα έξοδα των αθλητικών εγκαταστάσεων. Η οικονομική συμμετοχή, όλων όσων κάνουν χρήση των εγκαταστάσεων, θα μπαίνει σε ειδικό λογαριασμό του Δήμου, με κωδικό 0434.05.Είναι χρήματα που θα έχουν ανταποδοτικό χαρακτήρα, για καλύτερες συνθήκες χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων από τα παιδιά μας και τους προπονητές τους».

Και μπορεί τελικά οι γονείς να μην επιβαρυνθούν εξτρά αυτά τα 4 ευρώ, όμως πληρώνουν τη συμμετοχή τους στα σωματεία για την χρήση του Κλειστού γιατί και αυτά δεν έχουν άλλους πόρους. Άρα σημασία δεν έχει τελικά αν και σε ποιον θα πληρώνουν το αντίτιμο, αλλά το ότι έχουν απαίτηση ο αθλητικός χώρος να είναι κατάλληλος για να αθλούνται τα παιδιά τους. Ας ελπίσουμε οι επισκευές που γίνονται να τελειώσουν σύντομα…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος