FOLLOW US: facebook twitter

Με συμμετοχή οι εκλογές των φαρμακοποιών της Ηλείας

Ημερομηνία: 14-11-2016 | Συντάκτης:

farmakeutikos-ekloges

Εξέλεξαν το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου και αντιπροσώπους στον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο

Πραγματοποιήθηκαν χθες το πρωί στο φουαγιέ του συνεδριακού κέντρου της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας οι εκλογές για την ανάδειξη μελών του ΔΣ του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ηλείας και αντιπροσώπων στον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο. Η συμμετοχή στις αρχαιρεσίες άγγιξε το 72%

Στις εκλογές για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου εξελέγησαν όλοι οι υποψήφιοι που ανήκαν στον ίδιο συνδυασμό: ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΛΟΥΚΑΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΥ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ, ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΛΙΒΑΔΑΣ ΣΠΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΜΑΛΕΒΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΜΠΑΧΟΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ΜΥΛΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ και ΤΖΙΦΑΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ.

Σε ότι αφορά τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο υπήρξαν τέσσερα ψηφοδέλτια και εξελέγησαν από το νέο συνδυασμό οι ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ και ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΛΟΥΚΑΣ και η ανεξάρτητη υποψήφια ΤΖΟΥΛΕΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ.

Σε δηλώσεις ο απερχόμενος πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Θεοδωρόπουλος τόνισε πως ο κλάδος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα λόγω των μνημονιακών απαιτήσεων. «Η παρούσα κυβέρνηση που θα έσκιζε το μνημόνιο συνεχίζει να εφαρμόζει τις ίδιες πολιτικές και όχι μόνο αυτό, αλλά έχει βάλει και το κερασάκι στην τούρτα και έχει περάσει και μερικές παραγράφους τις οποίες ούτε ο Άδωνης Γεωργιάδης τολμούσε να περάσει. Δηλαδή αυτή τη στιγμή έχει χτυπηθεί και το ιδιοκτησιακό των φαρμακείων και ένα φαρμακείο μπορεί να υπάρξει με τον φαρμακοποιό μέτοχο στο 1% και μπορεί να παίξει το ρόλο του «αυτοφωράκια» παρά του επιστήμονα» σχολίασε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος