FOLLOW US: facebook twitter

Με μεγάλη συμμετοχή και κέφι η 7η Μπουλατοδρομία Αμαλιάδας από τους Φίλους Ποδηλάτου Ήλιδας

Ημερομηνία: 21-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Κοινωνία, Νέα

podhlatodromia-amaliada-podilates-ilidas1

Ξεσήκωσαν ευχάριστα την Αμαλιάδα!

Με μεγάλη επιτυχία, συμμετοχή και κυρίως πολύ κέφι, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί η  7η ΜΠΟΥΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ Αμαλιάδας.  Δεκάδες μικροί και μεγάλοι, ντυμένοι… μπούλες, εξ ου και η ονομασία της ποδηλατοδρομίας,  με χρώματα, μάσκες, περούκες και ότι αποκριάτικο αξεσουάρ βάλει ο νους σου, καβάλησαν τα ποδήλατά τους και… αναστάτωσαν ευχάριστα την πόλη της Αμαλιάδας, σκορπώντας γέλιο και χαρά.

podhlatodromia-amaliada-podilates-ilidas2

Η εκκίνηση έγινε στις 11 το πρωί από την πλατεία Ανεμόμυλου και οι μασκαρεμένοι ποδηλάτες γύρισαν όλη την Αμαλιάδα, κάνοντας εμφανή την παρουσία τους, ξεσηκώνοντας τον τόπο με καραμούζες και σφυρίχτρες και ότι άλλο έκανε… φασαρία, για να δημιουργήσουν κέφι.

podhlatodromia-amaliada-podilates-ilidas3

Οι Φίλοι Ποδηλάτου Ήλιδας που ήταν και οι διοργανωτές, με την συμμετοχή των μελών και φίλων που αγαπούν το ποδήλατο, έδωσαν όλοι μαζί ένα  μήνυμα οικολογίας, διασκέδασης και εναλλακτικότητας, κάνοντας αισθητή την παρουσία τους σε όλες σχεδόν τις γειτονιές της πόλης.

podhlatodromia-amaliada-podilates-ilidas

Το μήνυμα τους; “Καλή αποκριά σε όλους και μην ξεχνάτε… ποδηλατείτε είναι μεταδοτικό!!!”

Η εκδήλωση έγινε στα πλαίσια της ευρύτερης διοργάνωσης του καρναβαλιού στην πόλη της Αμαλιάδας. Χορηγός  επικοινωνίας της ποδηλατοβόλτας: Ήλιδα 91.1 – Ραδιοφωνικός Σταθμός Αμαλιάδας.

podhlatodromia-amaliada-podilates-ilidas5

podhlatodromia-amaliada-podilates-ilidas4

 

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος