FOLLOW US: facebook twitter

Με καθολική αποδοχή ο Θανάσης Θεοδόσης: Νέος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 27-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Καθολική ήταν η αποδοχή στο πρόσωπο του Θανάση Θεοδόση ως νέου προέδρου στο Δικηγορικό Σύλλογο Αμαλιάδας. Στις αρχαιρεσίες που έγιναν χθες στο Δικαστικό Μέγαρο της πόλης, συμμετείχαν 71 από τους 75 εγγεγραμμένους και ο πρόεδρος έλαβε 70 ψήφους, ενώ υπήρχε και ένα λευκό.

Σε ότι αφορά τις θέσεις των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, οι τέσσερις που εκλέγονται έλαβαν: Αλέξανδρος Γεωργουλής 45, Εμμανούλης Μπιρμπίλης 42, Σωκράτης Καλύβας 41 και Γεράσιμος Παπαγιαννόπουλος 39.

Σε δήλωσή του ο νέος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αμαλιάδας τόνισε πως «… θεωρούμε ότι βρισκόμαστε σε μια από τις πιο κρίσιμες περιόδους του Δικηγορικού Σώματος. Είναι πάρα πολλά τα προβλήματα που βάλλουν τον κλάδο μας, όπως και τους άλλους επαγγελματικούς κλάδους στην Ελλάδα. Η κρίση έχει καταβαραθρώσει τα οικονομικά δεδομένα των συναδέλφων, έχει αφαιρεθεί πάρα πολύ ύλη.

Θεωρούμε ότι πρέπει να γίνουν προσπάθειες με όλα τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, να καταφέρουμε να περιορίσουμε όσο το δυνατόν την τραγική κατάσταση την οποία έχει περιέλθει ο κλάδος μας. Θεωρώ ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις και η δυνατότητα να καταφέρουμε κάτι, μαζί με όλους τους συναδέλφους στην Ελλάδα και μέσα από αυτή τη διαδικασία να προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Εύχομαι σε όλους τους συναδέλφους πάνω από όλα υγεία και κυρίως αγωνιστικό παλμό, να μπορέσουμε να επιβιώσουμε μέσα σε αυτή την τραγική κατάσταση που μαστίζει τη χώρα μας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος