FOLLOW US: facebook twitter

Το Τριώδιο άνοιξε στην Αμαλιάδα με την πρώτη αποκριάτικη εκδήλωση

Ημερομηνία: 06-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Κοινωνία, Νέα

karnavali-amaliada-5

Με κέφι, μουσικές και μασκαράτες

 Οι πρώτες αποκριάτικες εκδηλώσεις για το φετινό καρναβάλι του δήμου Ήλιδας πραγματοποιήθηκαν χθες το απόγευμα στην πλατεία Αγ. Αθανασίου στην Αμαλιάδα. Το Τριώδιο άνοιξε με την Φιλαρμονική του δήμου να παιανίζει σε αποκριάτικους ρυθμούς για να ξεκινήσει στη συνέχεια ένα μεγάλο αποκριάτικο πάρτι για μικρούς και μεγάλους, που «έντυσαν» με τις μουσικές τους οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Ήλιδα 91,1.

karnavali-amaliada-7

Το πάρτι συνεχίστηκε με κλόουν, ξυλοπόδαρους, φωτιές, παιχνίδια από τους X-saltibagos, πυροτεχνήματα και face painting για τα παιδιά. Με πολύ ρυθμό έκλεισαν τη βραδιά οι τσιρλίντερς Divine Touch, και τα μέλη του γυμναστηρίου Lifetime και της σχολής Jae Academy που χόρεψαν latin και capoeira.

karnavali-amaliada-6

Η επόμενη εκδήλωση του καρναβαλιού είναι την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου με το αποκριάτικο παιδικό πάρτι. Στις 11 πμ στο κλειστό γήπεδο Αμαλιάδας θα πραγματοποιηθεί παιδικό αποκριάτικο ξεφάντωμα με τους X-saltibagos (ξυλοπόδαρους, κλόουν), μπαλόνια, μουσική από το ραδιοφωνικό παραγωγό του Ήλιδα 91,1 Θοδωρή Τσαπάρα, αναψυκτικά, γλυκίσματα, παιδικές αποκριάτικες κατασκευές (μάσκες, καπέλα) και face painting για τα παιδιά. Συνδιοργάνωση Εμπορικός Σύλλογος Αμαλιάδας και Δημοτικά Σχολεία Δήμου Ήλιδας.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος