FOLLOW US: facebook twitter

Με ευχές για πολλές δράσεις το 2017

Ημερομηνία: 20-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

elpizo-manolada-pita-3

Την πίτα του έκοψε την Κυριακή ο δραστήριος Πολιτιστικός Σύλλογος Ν. Μανωλάδας ΕΛΠΙΖΩ στο κατάμεστο πνευματικό κέντρο της περιοχής

Με ευχές για μια χρονιά γεμάτη υγεία και παράλληλα πολλές δραστηριότητες για τον Σύλλογο, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την περασμένη Κυριακή, ο δραστήριος και με πολύπλευρη δράση Πολιτιστικός Σύλλογος Ν. Μανωλάδας ΕΛΠΙΖΩ. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Ν. Μανωλάδας, σε έναν ασφυκτικά γεμάτο χώρο από τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου, αλλά και πολλούς εκπροσώπους φορέων, καθώς και μέλη άλλων Συλλόγων της Βουπρασίας, αφού ενωμένοι πάντα οι συγκεκριμένοι Σύλλογοι δίνουν άλλη πνοή και ζωή στον τόπο τους με κοινές δράσεις.

elpizo-manolada-pita

elpizo-manolada-pita-1

Στην κοπή της πίτας παρευρέθηκε και ο δήμαρχος Ανδραβίδας- Κυλλήνης κ. Ναμπίλ Μοράντ που συνεχάρη τον Σύλλογο για το έργο του και κυρίως τις δραστήριες γυναίκες του Δ.Σ και τα μέλη του και ευχήθηκε υγεία και οικογενειακή ευτυχία σε όλους. Ακόμα ευχαρίστησε το Σύλλογο ΕΛΠΙΖΩ που στέκεται πάντα αρωγός σε πολλές ενέργειες και εκδηλώσεις του δήμου με ενεργή συμμετοχή, όπως και σε πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις στην περιοχή της Βουπρασίας. Ο Σύλλογος ΕΛΠΙΖΩ συμμετείχε ως συνδιοργανωτής με πολύ κόπο και μεράκι από τα μέλη του, στην όλη διοργάνωση και το στήσιμο του Χριστουγεννιάτικου χωριού στη Βάρδα, στην γιορτή της Φράουλας, σε πολιτιστικές εκδηλώσεις όπως εκείνη που έγινε για τους πρόσφυγες της Μ. Ασίας στην Ν. Μανωλάδα, σε καλλιτεχνικά δρώμενα, σε εθελοντικές δράσεις και αιμοδοσίες, ενώ διαθέτει και τμήματα διαφόρων εργαστηρίων.
elpizo-manolada-pita-4

elpizo-manolada-pita-2

Μετά την κοπή της πίτας που ευλόγησαν οι ιερείς της περιοχής, οι τυχεροί από το φλουρί παρέλαβαν και τα δώρα τους, ενώ ο Σύλλογος παρέθεσε σε όλους καφέ, τσάι και γλυκίσματα. Τον μελωδικό τόνο της βραδιάς, έδωσε η σοπράνο  από την περιοχή Αναστασία Οικονομοπούλου, που με την υπέροχη φωνή της και παίζοντας πιάνο ερμήνευσε τραγούδια και καταχειροκροτήθηκε από όλους στον μουσικό αυτό επίλογο της βραδιάς.

Ε.Π

elpizo-manolada-pita-6


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος