FOLLOW US: facebook twitter

Με ευχές για μια δημιουργική χρονιά έκοψαν την πίτα τους στον Εκπολιτιστικό Σύλλογος Στρουσίου «Ο Περικλής»

Ημερομηνία: 17-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Κοινωνία, Νέα

Ένας από τους πιο δραστήριους πολιτιστικούς συλλόγους του κάμπου της Ηλείας ο Μορφωτικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Στρουσίου “Ο Περικλής”, διοργάνωσε μια πολύ όμορφη εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, παρουσία των μελών του και φίλων του συλλόγου.

Το «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλων στην εκδήλωση κοπής της πίτας και ο δήμαρχος Ανδραβίδας- Κυλλήνης κ. Ναμπίλ Μοράντ, ο αντιδήμαρχος κ. Ανδρέας Μίγκος, η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου κ. Άννα Γεωργιοπούλου, αλλά και η πρώην βουλευτής της ΝΔ Διονυσία Αυγερινοπούλου.

Επίσης τις ευχές των μελών του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλίδονας ΣΑΡΕΝΑ για μια καλή χρονιά, μετέφερε η πρόεδρος κ. Φιλιώ Νιάρχου, αφού οι δύο Σύλλογοι έχουν έρθει τελευταία πολύ κοντά και έχουν αναπτύξει μια πολύ καλή συνεργασία μετά την καθιέρωση της Ημέρας Πολιτισμού στο Βαρκό, αλλά και την παρουσίαση στο Στρούσι του βιβλίου συνταγών του Συλλόγου της Καλίδονας που έτυχαν μιας πολύ ωραίας φιλοξενίας.

Η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Στρουσίου κα Ντίνα Τσάκωνα ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία, δημιουργική με πολλές δράσεις από το Σύλλογό τους και ευχαρίστησε όλους όσους τους τίμησαν με την παρουσία τους στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους.

Ο Σύλλογος θα συνεχίσει τις δράσεις του καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και θα συνεχίσει να προσφέρει στον πολιτισμό και στην παράδοση στην περιοχή και θα δίνει το «παρών» με τα εξαιρετικά χορευτικά του τμήματα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος