FOLLOW US: facebook twitter

Με επιτυχία η 4η Γιορτή πατάτας στο Κουρτέσι-Διήμερες εκδηλώσεις για να «τιμήσουν» το τοπικό τους προϊόν

Ημερομηνία: 27-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Την 4η Γιορτή πατάτας, διοργάνωσε ο Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Κουρτεσίου το Σαββατοκύριακο, στις 23 και 24 Ιουνίου συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και τον Δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης. Το «τιμώμενο» τοπικό προϊόν του Κουρτεσίου , η πατάτα βρισκόταν σε αφθονία μέσα από διάφορα εδέσματα που δημιούργησαν τα μέλη του Συλλόγου και προσφέρθηκαν στον κόσμο που συμμετείχε στις εκδηλώσεις, όπως μουσική, χορός και διασκέδαση.

Στο τραγούδι τον κόσμο ξεσήκωσε το μουσικό συγκροτημα του Παναγιώτη Λάλεζα την Κυριακή το βράδυ όπου έγινε και το μεγάλο γλέντι ενώ τα χορευτικά χορευτικά των Λεχαινών , του Στρουσίου και της Ανδραβίδας χόρεψαν λεβέντικα παραδοσιακούς χορούς. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στον αύλειο χώρο του δημοτικού σχολείου Κουρτεσίου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Ανδραβίδας- Κυλλήνης Ναμπίλ Μοράντ, η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου κ. Αννα Γεωργιοπούλου, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της περιοχής.

Την πρώτη μέρα των εκδηλώσεων, το Σάββατο το απόγευμα, μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν με την θεατρική παράσταση καραγκιόζη « Ο γάμος του μπάρμπα Γιώργου» με τον θίασο του Τάκη Βαμβακίδη και ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Φωτογραφίες: Θεόδωρος Ασημακόπουλος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος