FOLLOW US: facebook twitter

Μετά από 5 χρόνια ξανά στην κατασκήνωση της Μητρόπολης στη Σκαφιδιά τα άτομα με αναπηρία

Ημερομηνία: 30-06-2017 | Συντάκτης:

Την ευκαιρία να απολαύσουν τη θάλασσα και διάφορες δραστηριότητες στη φύση, θα έχουν ξανά από την Κυριακή, τα άτομα με αναπηρία και όχι μόνο, τα οποία θα συμμετέχουν στη θερινή κατασκήνωση του ΚΕΦΙΑΠ Γ.Ν. Ηλείας που θα πραγματοποιηθεί μετά από πέντε χρόνια διακοπής, στις Κατασκηνώσεις της Ιερά Μητροπόλεως Ηλείας στη Σκαφιδιά.

Την φιλοξενία και την κάλυψη των εξόδων για τη λειτουργία της κατασκήνωσης, αναλαμβάνει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ηλείας κ.κ. Γερμανός.

«Η 6η θερινή κατασκήνωση του ΚΕΦΙΑΠ Γ.Ν. Ηλείας πραγματοποιείται μετά από πέντε (5) χρόνια στο πλαίσιο των προγραμμάτων ψυχοκοινωνικής  στήριξης των ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους, από 2 έως 9 Ιουλίου 2017 και σε αυτήν θα συμμετέχουν 55 συνολικά άτομα, συμπεριλαμβανομένων παιδιών, συνοδών τους και εργαζομένων του ΚΕΦΙΑΠ» επισήμανε ο Διοικητής του Γ.Ν. Ηλείας κ. Κώστας Διαμαντόπουλος, επισημαίνοντας ότι το πρόγραμμα της κατασκήνωσης επιμελούνται εργαζόμενοι του ΚΕΦΙΑΠ Γ.Ν.  Ηλείας.

Το πρόγραμμα της  κατασκήνωσης ξεκινάει το απόγευμα της 2ας Ιουλίου 2017, ενώ στις 3 Ιουλίου, στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η επίσημη έναρξη με τον καθιερωμένο αγιασμό. Το Σάββατο 8 Ιουλίου 2017 και ώρα 7  θα πραγματοποιηθεί η γιορτή λήξης της κατασκήνωσης. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται την Κυριακή 9 Ιουλίου 2017  με την  αναχώρηση των κατασκηνωτών.

«Η 6η  θερινή κατασκήνωση του ΚΕΦΙΑΠ διακρίνεται για τον πολιτιστικό, ψυχαγωγικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα της και γι’ αυτό το λόγο το πρόγραμμα έχει εμπλουτιστεί με ποικίλες δραστηριότητες  τέτοιου χαρακτήρα, όπως εργαστήρια τέχνης, προβολές ταινιών κ.τ.λ.» πρόσθεσε ο κ. Διαμαντόπουλος επισημαίνοντας ότι στην κατασκήνωση εκτός από τα παιδιά με αναπηρία συμμετέχουν και παιδιά χωρίς αναπηρία ώστε να ενισχυθεί  το μήνυμα της συνεργασίας και της συνύπαρξης όλων των μελών μιας κοινότητας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος