FOLLOW US: facebook twitter

Μεγάλο διπλό ο Αλφειός

Ημερομηνία: 17-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

stadio-kosmos-gipedo

Σε προχτεσινά μας σχόλια περί Αλφειού, αναφέραμε ότι η ομάδα του Επιταλίου θα τα έπαιζε όλα με την ομάδα του Κένταυρου στο εξ αναβολής παιχνίδι. Τα κατάφερε να πάρει το διπλό. Αυτό ήταν το δεύτερο φετινό (το πρώτο με Αίαντα) και η έκτη φετινή νίκη που φέρνει την ομάδα στους 25 βαθμούς. Πολλά τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο Κώστας Μπακάλης, αφού δεν αγωνίστηκαν λόγω τραυματισμού οι Μακρής, Πρίφτης! Ακόμη, η ομάδα έμεινε με δέκα στα τελευταία λεπτά, λόγω αποβολής του Μανέτα. Έδειξε όμως χαρακτήρα και πήρε τη νίκη. Καλύτεροι οι Μερτζάνης (επανήλθε), Σεμπέκος, Μανέτας, Μάζης, Πεσκελίδης και ο Νικολόπουλος.

*Η ομάδα την Κυριακή θα παίξει στο Επιτάλιο με το Κουρτέσι και θέλει μια νίκη!

 

Επτά αγωνιστικές χωρίς νίκη!

Ατελείωτο το φετινό δράμα του Κένταυρου Μαγούλας. Αναγκάζεται να παίζει μακριά από το γήπεδό του, λόγω ανανέωσης του χλοοτάπητα. Έχασε προχτές από τον Αλφειό, αφού αναγκάστηκε να παίξει χωρίς τον κορυφαίο αμυντικό χαφ της Α΄ τοπικής, τον Καρβουνιάρη, που τον απέβαλε στο Χάβαρι ο Γεωργόπουλος εντελώς άδικα. Δεν μπόρεσε να παίξει ούτε ο Κατσώλης (λόγω εργασίας) κι έτσι η ήττα που ήρθε ήταν πολύ πικρή. Η ομάδα έχει να δει το χρώμα της νίκης εδώ και επτά αγωνιστικές. Ζητείται ανάκαμψη εδώ και τώρα!

 

Στα πλέι-οφ η ΑΕΚ

«Κλείδωσε» την είσοδο στα πλέι-οφ του δεύτερου ομίλου η ΑΕ Κανουλίων. Έτσι, το σχέδιο του «Στρατηγού» για ένταξη της ομάδας στον όμιλο του κάμπου πέτυχε πλήρως. Ο προπονητής της ομάδας, Χρήστος Γκρίλλας, εδώ και αρκετό καιρό μας είχε μιλήσει για το πρόγραμμα της ομάδας. Το θεωρούσε εύκολο κι έτσι ήταν. Ήδη η ομάδα κατέχει την τρίτη θέση στη βαθμολογία με 41 βαθμούς και έχει τους αγώνες με Απόλλωνα Γ. (άνευ αγώνα), Πρίγκηπες και Άρη Δήμητρας. Αν κάνει τρία στα τρία πιθανολογείται πως μπορεί και τη δεύτερη θέση!

 

Η απουσία

Από την κοπή της πίτας του ιστορικού Α.Ο. Ξενοφών μου είπαν πως σημειώθηκε μια ηχηρή απουσία. Πιστεύω πως οι υπεύθυνοι θα τον κάλεσαν γιατί αν δεν τον κάλεσαν ήταν μεγάλη η  παράλειψή τους…

 

Τον περίμεναν

Στη γωνία τον περίμεναν τον Μάριο Λαμπρόπουλο και τον έκοψαν στις λεπτομέρειες, γιατί τάχα δεν πάτησε τη… γραμμή. Και τον έκοψε ο περίφημος γυμναστής κ. Δαμασκηνός, του οποίου τα προσόντα αγνοώ καθώς και λεπτομέρειες της πρόσληψής του από την παρελθούσα ΚΕΔ/ΕΠΟ.

*ΠΡΟΣΕΞΤΕ τη λεπτομέρεια. Δεν τον έκοψε ούτε ο Τριτσώνης, ούτε ο μέγας ρέφερι Κουκουλάκης, ένας από τους δύο, όταν η Κορομπίλια (η διεθνής βοηθός) δεν το πέρασε το τεστ και την έκοψε ο Δαμασκηνός , ένας από τους παραπάνω κυρίους φώναξε, όχι το πέρασε, είμαι εγώ εδώ! Λεπτομέρεια, αλλά να ξέρουμε τι γίνεται δίπλα μας!

*Δεν γνωρίζουμε, όταν συναντήθηκε ο Μάριος με τους δύο κυρίους της ΚΕΔ, αν ήταν παρών ο τρίτος (ο Καλύβας, Βοιωτίας), γιατί προφανώς είναι «χαρτί» άγραφο και απλώς ορίζει διαιτητές στη Γ΄ Εθνική. Ακόμη δε γνωρίζουμε αν ο Μάριος θα ξαναπάει να περάσει στα επαναληπτικά τεστ οψέποτε γίνουν  ή θα τους… χαιρετίσει κανονικά.

*Να σημειώσουμε εδώ, πως επί μια δεκατριετία και, ο Μάριος περνούσε συνεχώς τα αγωνιστικά τεστ! Τώρα κόπηκε. Σύμπτωση ίσως!

 

Άνετος ο Μαρκαντωνάτος

Άνετος ο Γιώργος Μαρκαντωνάτος πέρασε τα αγωνιστικά τεστ. Όχι μόνον της Β΄ Εθνικής αλλά και της Α΄. Τα αγωνιστικά τεστ πέρασαν και οι βοηθοί Α΄ Εθνικής ή καλύτερα Σουπερλίγκα, οι Άγγελος Πήττας και Πάνος Σταθόπουλος με εξαιρετική άνεση. Αντίθετα δεν τα πέρασαν οι Κούλης, Καραλής. Για τους υπόλοιπους που μετείχαν το απόγευμα θα είμαστε αναλυτικοί στο αυριανό φύλλο.

*Δεν είχαμε κάποιους ορισμούς σε Β΄ και Γ΄ Εθνική. Μόνον ο Σάκης Γιαννόπουλος ορίστηκε παρατηρητής στη Μεγαλόπολη (Δόξα-Παναχαϊκή). Θα κρίνει το ρέφερι της συνάντησης Νίκα (Μεσσηνίας).

*Εδώ στην Ηλεία αλήθεια τα τεστ τα αγωνιστικά θα γίνουν ή οι διαιτητές περνάνε μπάι;

 

Η τροποποίηση του Καταστατικού ΕΠΣΗ

Επειδή υπάρχει ένα λάθος στην επιστολή που έστειλε πρόσφατα και σε μας ο αξιότιμος Γενικός της ΕΠΣΗ κ. Τσουραπάς, καλόν είναι να το διορθώσουμε. Το ισχύον ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ της Ένωσης, το οποίο ψηφίστηκε τον παρελθόντα χρόνο κατά τη Γ.Σ. εγκρίθηκε από το αρμόδιο Ειρηνοδικείο Πύργου (κα Αλεξάνδρα Βουκελάτου-Δεληγιάννη) και δημοσιεύτηκε στις 12-10-2016 και όχι στις 27-10-2016, όπως γράφτηκε. Λεπτομέρεια θα πείτε, αλλά πολλές φορές οι λεπτομέρειες κρίνουν πολλά.

Π.Κ.Τ.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος