FOLLOW US: facebook twitter

Μεγάλη νίκη ο Αλφειός, 2-1 τον Κένταυρο

Ημερομηνία: 16-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

alfeios

Στο γήπεδο Λαντζοΐου διεξήχθη χθες ο εξ αναβολής αγώνας της 18ης αγωνιστικής της Α1 Κατηγορίας, ανάμεσα στον Κένταυρο Μαγούλας και τον Αλφειό Επιταλίου. Νικητής αναδείχτηκε ο Αλφειός με 2-1 και έφτασε τους 25 βαθμούς, έναν πίσω από τη 12η θέση που ισοδυναμεί με παραμονή. Στον αντίποδα, ο Κένταυρος βρίσκεται πλέον σε δεινή θέση, αγνοώντας τη νίκη από τις 21 Δεκεμβρίου (2-0 τον Αίαντα).

Ο Αλφειός προηγήθηκε στο 30΄ με κεφαλιά του Βασίλη Μερτζάνη, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νικολόπουλου και στο 48΄ ο Μάζης, με πλασέ μετά από κάθετη πάσα του Πεσκελίδη, έκανε το 0-2. Ο Κένταυρος μείωσε στο 65΄ με κοντινό πλασέ του  Μπαλαούρα μετά από σουτ του Σάκη Στροφύλλα και απόκρουση του Μπίζου. Στα εναπομείναντα λεπτά, οι τυπικά γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση και είχαν καλές ευκαιρίες για γκολ με τον Μπαλαούρα (σουτ λίγο άουτ), τον Καράμπελα και τον Κ. Νανόπουλο (απέκρουσε ο Μπίζος), ενώ και ο Αλφειός είχε χαμένο τετ-α-τετ με τον Μάζη να «καθαρίσει» το ματς. Στο 88΄ η ομάδα του Κώστα Μπακάλη έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω δεύτερης κίτρινης του Μανέτα για  σκληρό μαρκάρισμα.

Κένταυρος: Μικελόπουλος, Μπαλαούρας, Γκόρδης, Κλειδέρης, Αβραμόπουλος, Κλάδης, Καράμπελας, Θ. Νανόπουλος (85΄ Σταυρόπουλος), Δ. Στροφύλλας, Π. Στροφύλλας,  Τζόλος (35΄ λ.τρ. Κ. Νανόπουλος).

Αλφειός: Μπίζος, Τσιμάνης, Μανέτας, Σεμπέκος, Μερτζάνης, Παναγόπουλος, Κακαλής ( 75΄ λ.τρ. Τεκερλέκης), Δασκαλάκης, Νικολόπουλος, Μάζης, Πεσκελίδης (90+ Ζουμπάκης).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος