FOLLOW US: facebook twitter

Μεγάλη ανταπόκριση στην Εθελοντική Αιμοδοσία στο Χάβαρι

Ημερομηνία: 08-10-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

xavari-aimodosia

Σημαντική πρωτοβουλία των τοπικών συλλόγων

Με ευαισθησία και αγάπη, αγκάλιασε η τοπική κοινωνία και τα μέλη των τοπικών συλλόγων, την πρωτοβουλία για την πραγματοποίησης εθελοντικής αιμοδοσίας που πραγματοποιήθηκε στο Χάβαρι προχθές το απόγευμα.
Η αιμοδοσία διοργανώθηκε με την σύμπραξη των τοπικών συλλόγων, με πρωτοβουλία του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Χαβαρίου σε συνεργασία με την Τ.Κ Χαβαρίου, το Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου, τον αθλητικό όμιλο Χαβαρίου και το περιφερειακό ιατρείο, με την υποστήριξη του Νοσοκομείου Αμαλιάδας και του Ιατρικού Συλλόγου Αμαλιάδας.

Οι εθελοντές αιμοδότες έδωσαν ραντεβού στο περιφερειακό ιατρείο Χαβαρίου, που στεγάζεται στο Μπεκιάρειο Πολιτιστικό Κέντρο και η ανταπόκριση ήταν σημαντική, ενώ  και το μήνυμα των διοργανωτών ήταν «Δώσε αίμα- κάθε σταγόνα είναι ένα χαμόγελο για αυτόν που το χρειάζεται». Στόχος των συλλόγων ήταν να κατανοήσει ο κόσμος ότι με μια ανώδυνη διαδικασία και λίγες σταγόνες αίμα, μπορούμε να δώσουμε ζωή στο συνάνθρωπό μας και έτσι να πολλαπλασιαστούν οι εθελοντές αιμοδότες και να δημιουργηθεί μια νέα μαγιά στην περιοχή,  γιατί οι ανάγκες για αίμα είναι μεγάλες.
Η αιμοδοσία έγινε σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Αμαλιάδας με παρούσα την υπεύθυνη γιατρό Ιωάννα Σταυροπούλου, που ι έκανε τον απαραίτητο έλεγχο πριν από κάθε αιμοληψία.
Στο χώρο που έγινε η εθελοντική αιμοδοσία βρέθηκαν και ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αμαλιάδας Κώστας Τσαούσης και ο αναπληρωτής διοικητής, υπεύθυνος του Νοσοκομείου Αμαλιάδας κ. Γιάννης Λέντζας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος