FOLLOW US: facebook twitter

Μακρίσια-Ξενοφών 1-2: Έσπασε την έδρα του Α.Ο.Μ.

Ημερομηνία: 30-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Σε εξαιρετική κατάσταση ο Ξενοφών, πάει από νίκη σε νίκη

Ο Ξενοφών επιβεβαίωσε και στα Μακρίσια την εκπληκτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Νίκησε 2-1 σε μια πολύ δύσκολη έδρα, εκεί όπου ηττήθηκε μεταξύ άλλων και η Νίκη Τραγανού και έχει βάλει πλώρη για τις πρώτες δύο θέσεις της βαθμολογίας. Από την άλλη, ο Α.Ο.Μ. είχε και αυτός αρκετές φάσεις για γκολ αλλά δεν κατάφερε να διατηρήσει αλώβητη την έδρα του. Ο Ξενοφών ενισχυμένος και με τον κεντρικό αμυντικό Γιάννη Λώλη που επέστρεψε ύστερα από δυο χρόνια στην Κρέστενα, μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 4΄καλό σουτ του Μιλοσέσκι έφυγε σύριζα άουτ. Στο 12΄ ο Α.Ο.Μ. απείλησε για πρώτη φορά, όμως ο Κουτρουμπής έπεσε στα πόδια του Μάζη και έδιωξε.

Στο 14΄ δυνατό σουτ του Μπαλαούρα απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ο Κουτρουμπής, ενώ στο επόμενο λεπτό ήταν η σειρά του Γαλανόπουλου να μπει από δεξιά , όμως το δυνατό σουτ που εξαπέλυσε ,απέκρουσε ο Τσάμπρας. Στο 19΄ο Ξενοφών έφτασε κοντά στο γκολ, όμως ο Μιλοσέσκι «σημάδεψε» το δοκάρι. Στο 24΄ωραίο γυριστό σουτ του Μπατζάκα έδιωξε και πάλι στο «Γ» της εστίας του ο Κουτρουμπής. Τελικά το γκολ ήρθε στο 44΄ για τους φιλοξενούμενους, με «κεραυνό» του Μιλοσέσκι.

 

0-2 με Αλεξόπουλο

Με το ξεκίνημα του β΄ μέρους, έγινε το 0-2. Ο Μιλοσέσκι έβγαλε ωραία σέντρα, ο Κωνσταντόπουλος έστρωσε με το κεφάλι στον Αλεξόπουλο και αυτός σκόραρε. Από κει και πέρα, ο Α.Ο.Μ. ανέβασε την απόδοσή του και στο 60΄φαουλ του Πετρόπουλου έδιωξε εντυπωσιακά στο «Γ» ο εξαιρετικός Κουτρουμπής. Στο 73΄ όμως ο Σταματελάτος με γυριστό σουτ, μείωσε σε 1 – 2. Στα εναπομείναντα λεπτά, ο Α.Ο.Μ. πίεσε για την ισοφάριση αλλά δεν δημιούργησε κάποια μεγάλη ευκαιρία, ενώ στο 85΄ ένα καλό απευθείας φάουλ του Μιλοσέσκι, απέκρουσε δύσκολα ο Τσάμπρας.

 

Α.Ο.Μ.: Τσάμπρας, Γ. Ηλιόπουλος, Φ. Ηλιόπουλος(55΄Αντύπας), Διονυσόπουλος, Τσίτσος, Μπαλαούρας (λ.τρ. 75΄Κύτταρης), Μούτσος, Καββαθάς, Σταματελάτος, Μάζης (52΄Πετρόπουλος) , Μπατζάκας (84΄Δάγκαρης ).

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Γαλανόπουλος, Πλατανίτης , Αναμουρλίδης, Λώλης (λ.τρ. 52΄ Τ.Κουτσογιαννάκης ), Αλεξόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Σακέλλης (λ.τρ. 35΄ Π. Κουτσογιαννάκης ), Μυλωνάς (46΄Ζαπάντης ), Μιλοσέσκι, Μπακατσέλος(79΄Μιχαλόπουλος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος